Klar for BIB-Cup 2023

Postet av Nordland Bedriftsidrettskrets den 2. Des 2022


BIB-Cup, stedet der vandrehistorier skapes. Akkurat som da vi var ung. Isen er byttet ut med kaffe, heiarop erstattet med jubelbrøl, og brassen fra midtbanen i krysset er blitt til skudd som gikk til innkast.. eller? 
En ting er sikkert, jubelbrølet er blitt høyere, gleden er større. For ja, selv om vi er blitt voksen, er leken like gøy! 😍
Bli med å skap nye historier, minner og jubelbrøl! 

BIB- cup arrangeres for 29.gang i 2023. Sett av helgen 17.-18.februar og bli med på en uforglemmelig og morsom helg fylt med aktivitetsglede i Nordlandshallen!


Velkommen til BIB cup 2023

I 2023 konkurreres det i følgende klasser:

 • Fotball - dame og herreklasse
 • Håndball - dame 
 • Basket - dame og herreklasse
 • Volleyball - mix
 • Kanonball- mix 
 • Padeltennis - lag
 • Golf - lag


Påmelding

Påmeldingsfristen er satt til 1. februar. 


Påmelding kan gjøres her.

 

Priser - Early Bird

Fotball kr 2000,-Håndball kr 1800,-Basket kr 1800,-Volleyball kr 1800,-Kanonball kr 1500,-Padeltennis kr 900,- (Leie av utstyr en inkludert, denne kan ikke frikjøpes)

Overnatting

BIB-Cup har avtale med Scandic hotellene i Bodø. På profixiosiden til BIB-Cup finner du rabattkoder dere kan benytte til å bestille hotellrom.  OBS OBS, gjelder å være tidlig ute, begrenset antall rom. 

Scandic Havet: 

Standard enkeltrom per rom per natt: 890,-

Standard dobbeltrom per rom per natt: 990,-

Scandic Bodø 

Standard enkeltrom per rom per natt: 790,-

Standard dobbeltrom per rom per natt: 890,-


SosialtBIB-Cup jobber med avtaler for sosiale aktiviteter dere som lag kan benytte dere av under turneringshelgen.

Vinterens vakreste eventyr - Ti på Topp vinter!

Postet av Nordland Bedriftsidrettskrets den 23. Nov 2022

De fleste av oss ønsker litt ekstra motivasjon til å være aktive. Ti på Topp Vinter hjelper deg ut i nærområdet for små og store naturopplevelser.

Ti på Topp Vinter er en aktivitetsportal med funksjoner som gjør det ekstra kjekt å gå tur. 

Sesongen starter 1.desember og varer fram litt ut i april måned. I år arrangeres Ti på Topp Vinter i Narvik, Rana og Salten. 

Vi har plukket ut mange fantastiske turer i den flotte naturen i ditt område. Ta med deg dine venner, kolleger eller familie på tur.

Turmålene er varierte, så du kan få tellende tur både hverdag og helg. Noen lette, noen middels turer, mens vi også har noen mer krevende turer godt utenfor de preparerte skiløypene. Flere av turmålene er fine å gå uten ski.

Hvem kan delta?

Alle kan delta i Ti på Topp Vinter.

Hvordan melde seg på?

Påmelding gjøres i den oppdaterte Ti På Topp-appen. Ved påmelding velger du om du ønsker å delta i bedriftsklassen, venne-og familieklassen eller individuell klasse.

Narvik: https://konkurranse.trimpoeng.no/ti-paa-topp-vinter-narvik-22-23

Rana: https://konkurranse.trimpoeng.no/ti-paa-topp-vinter-rana-22-23

Salten: https://konkurranse.trimpoeng.no/ti-paa-topp-vinter-salten

Poengoversikt

Ti på Topp Vinter har skiftet plattform sånn at du kan bruke samme app som ordinær Ti på Topp. Dette vil etterhvert gi mulighet for å laste opp deltakerbilder. I Ti på Topp Vinter er hensikten å samle poeng. Du kan følge med på dine poeng på Min Side.

I Ti på Topp Vinter er målet er å samle poeng, og har du 15 poeng eller mer, er du med i trekning av premier etter sesongslutt.

Hvordan registrere turer?

Bruk appen. Du skal du bare trykke innsjekksknappen som blir grønn når du er innenfor en gitt radius på turmålet, så er turen registrert. NB! Husk å starte appen og velge/åpne turmålet mens du befinner deg i et område med god dekning før du beveger deg mot turmålet. På denne måten får appen lastet ned posisjon og opppdateringer for målet. Det er da mulig å sjekke inn om det skulle være dårlig mobildekning der. Husk å åpne appen igjen når du kommer innenfor god mobildekning igjen slik at appen får lastet opp registreringen din.

OBS! Det må være minimum 8 timer mellom innsjekkene på samme topp.

Hva koster det?

Deltagelse for Ti på Topp Vinter koster kr 150,- per voksen og kr 100,- per barn.

Vi har også bedriftsavtaler for bedrifter som ønsker avtaler for sine ansatte. Ta kontakt på nordland@bedriftsidrett.no for priser og informasjon.

Premiering?

Alle som har samlet over 15 poeng i kampanjeperioden (1. desember 2022- 24. april 2023) er med i trekningen av flotte premier.

På tur

Husk å vis hensyn når du er ute på tur. Flere av våre turmål kan du både gå til fots eller på ski til. Om du går til fots er det fint om du viser hensyn til oppkjørte skispor. 

OBS!

Husk at du alltid må ta hensyn til vær og føre. Sjekk ut skredvarsel (www.varsom.no) i områdene du skal ferdes i. Hvis du er i tvil, så er du ikke i tvil!

Vi er frivillig organisasjon og en del av norsk idrett. Husk at all ferdsel skjer på eget ansvar.  

Vi søker flere instruktører til Bli Sprekere

Postet av Nordland Bedriftsidrettskrets den 3. Nov 2022


Vi søker gruppeinstruktører til:
 - Yoga
 - Styrke (sirkeltrening)
 - Dans
 - Pilates
 - Tabata
- Mobilitetstrening

Om Bli Sprekere:
 Bli Sprekere" tilbyr enkel, effektiv, motiverende og sosial treningsaktivitet som passer for alle!

"Bli Sprekere" er Bedriftsidrettens fellesbetegnelse for all gruppetrening organisert med kvalifisert aktivitetsleder som gir god oppfølging. Hos oss står den enkelte deltaker i fokus. Motivasjon, mestring og morro er sentrale elementer i våre tilbud. Gruppetreninger tilbys både ute og inne. Vi tilbyr for øyeblikket timer i dans, yoga, spinning, styrke, utetrening og løpekurs.

Hvem er du:
 - Har et stort engasjement for fysisk aktivitet.
 - God erfaring fra gruppetreninger, som deltaker eller instruktør.
 - Har et ønske om å skape god aktivitet for andre.
 - Er punktlig og pliktoppfyllende
 - Tar eierskap til egen praksis.
 - Ønsker å utvikle deg som instruktør.
 
 Som aktivitetsleder ser du og motiverer deltakerne. Deltakerne deltar ut fra sitt nivå. Ved behov må du raskt kunne tilpasse øvelser og intensitet.

Aktivitetslederen skal forsøke å gi deltakeren den gode følelsen og tilby et sosialt, inspirerende og trygt fellesskap!

Hva kan vi tilby: 

 - Et godt arbeidsmiljø med glede og lidenskap.

 - Betalt for hver time du har.

 - Deltakelse på våre aktiviteter.

 - Være en del av et godt faglig team.

 - Tilbud om aktivitetslederkurs i Oslo dekket av kretsen

Om Bedriftsidretten:

Som Norges største leverandør av folkehelse og sosial bærekraft. I Bedriftsidretten har vi som mål å få så mange som mulig i fysisk aktivitet, uavhengig av utgangspunkt. Vi gir bedrifter, kolleger, venner og familier en sosial arena hvor man er likeverdige og får til noe sammen. Hver dag ser vi mennesker utfordre seg selv, oppleve mestring og sin første lille seier. 
For folkehelse handler om så mye mer enn aktivitet. Det handler om tilhørighet, trivsel og livskvalitet. Om å bli sett og være en del av noe meningsfylt. Vi får venner og kolleger til å finne sammen, leke sammen, le sammen, tape og vinne med samme sinn. Som et lag.


Ved interesse send oss en epost der du forteller oss hvem du er og hvilke aktivitet du kan tenke deg å holde for oss. mail til nordland@bedriftsidrett.no
Har du spørsmål om stillingen? ta kontakt på mail eller telefon - nordland@bedriftsidrett.no eller ring 996 14 996 
Nye helseråd– hvert minutt med aktivitet teller

Postet av Nordland Bedriftsidrettskrets den 19. Sep 2022

Det er vanskelig å finne noe annet enkelttiltak som gir like mye helse for innsatsen som det å være fysisk aktiv. Hvert minutt man rører på seg gir helsegevinst. For voksne er 20 minutter hver dag nok. Sitter du mye bør du doble aktiviteten. 

 

- Vi har oppdatert rådene blant annet med et nytt råd for voksne og eldre om at absolutt all aktivitet teller. Tidligere måtte aktiviteten vare i minimum ti minutter og litt anstrengende for at den skulle telle med i regnskapet. Nå er det vist at all fysisk aktivitet, også med lav intensitet og kort varighet, teller og er viktig for helsen, sier helsedirektør Bjørn Guldvog. 


- Forskjellen på å røre seg jevnt gjennom dagen og å sitte helt stille er så stor at man faktisk må kompensere ekstra for stillesittingen gjennom dobbel dose aktivitet. Det betyr at man må være ekstra bevisst på å ta seg en tur ut, trene litt eller drive litt fysisk arbeid på ettermiddagen/kvelden om man, som meg, har en kontorjobb, sier Guldvog.
 


Les hele artikkelen fra Helsedirektoratet


Helsedirektoratet (2022). Nye råd om fysisk aktivitet og stillesitting – hvert eneste minutt teller [nettdokument]. Oslo: Helsedirektoratet (sist faglig oppdatert 09. mai 2022, lest 10. mai 2022).


Nyttårstilbud - Gampen 2023!

Postet av Nordland Bedriftsidrettskrets den 19. Sep 2022

JA du leste riktig! Påmeldingen for neste års gampen er åpnet. Akkurat nå får du alle løpene i Gampen 2023 til en ekstremt hyggelig pris! 🤩

Bruk gjerne Gampen til å komme i form. Har du ingen form er du spesielt velkommen og ta gjerne med deg flere arbeidskollegaer til felles trim. Gampen er et lysbetont bidrag til bedre helse!


Sikre deg nyttårstilbudet her! 


Velkommen
Du er velkommen til å delta på alle våre 12 løp våren og høsten 2022. Bruk gjerne Gampen til å komme i form. Har du ingen form er du spesielt velkommen og ta gjerne med deg flere arbeidskollegaer til felles trim. Gampen er et lysbetont bidrag til bedre helse!

Med løpeglede i fokus blir vi sprekere! Bli med på Bedriftsidrettens sin tradisjonsrike trimkarusell!

Dette passer for ALLE, uansett nivå!


**Det jobbes med nye traseer og spennende endringer!
Bli Sprekere - Løpekurs

Postet av Nordland Bedriftsidrettskrets den 19. Sep 2022

Har du lyst å komme i gang med løping, eller få bedre løpeteknikk og forståelse for hvordan du skal legge opp trenings-planen din?
Da er Bli Sprekere løpekurs noe for deg!
Ved endt kurs vil du sitte med en større forståelse om hvordan du skal legge opp treningen til ditt nivå, samt få en treningsplan for en måned fram i tid. Alle deltakerne får også en egen reflekssele levert av Bedriftsidretten.

Instruktør: Ingrid Kildalsen

Mål: Bedre løpeteknikk, øke forståelse og kunnskap om utholdenhetstrening. Samt øke motivasjonen for å holde løpingen i gang hele året. 

Hovedeffekt: Utholdenhet

Målgruppe: Alle. Gjerne nybegynnere.

Påmelding

Organisering: Felles oppvarming. Tilrettelagte varierte økter, veksler mellom farts-økter og langkjøring, samt grunnleggende løpeteknikk. 

Varighet: 60 minutter

Nivå: Nivået blir tilpasset hver enkelt deltakerne i kurset, Individuelt. Slik at alle får riktig utfordring og opplever mestring og progresjon i løpingen. 

Antall økter: 6 økter

Sted: Maskinisten 20:00-21:00
OBS: Oppmøtested kan endres ut fra hvilken type økt dere skal ha, Det vil bli sendt ut informasjon på ett tidlig stadiet.

Parkering: Parkeringsplass ved Maskinisten. 

Treningsperiode: 27.september tom. 1. november.

(Hvis det er ledige plasser, er det mulig å melde seg på til en redusert pris etter oppstart. Prisen settes da ned hver uke- se påmeldingsside for oppdatert pris).


Lyst å spille fotball? Bli med på bedriftsfotball!

Postet av Nordland Bedriftsidrettskrets den 23. Aug 2022

Velkommen til Bodøligaens 7'er serie i fotball!  

Bli med på årets bedriftsserie i fotball, åpent for både bedriftslag og vennelag!
Oppstart andre mandag i september og serien er ferdig spilles mandag 7 november. Det betyr 9 fartsfylte runder med verdens morsomste serie!

Har du og din bedrift lyst til å spille fotball? Du kan samle både arbeidskollegaer og venner for å spille fotball! Bedriftsfotballen spilles utendørs, og alle kamper spilles på kunstgress. Fotball gir god trening og skaper godt samhold. Vi kan love både spennende og morsomme stunder på banen!

 • Kampene spilles på følgende kunstgressbaner: Bankgata Kunstgress
 • Seriespill i følgende klasser: Herrer 7'er.
 • Alle kamper spilles på mandager i tidsrommet 20.00-23.00  
 • Kampvarighet: 2 x 28 min 
 • Kvalifiserte dommere fra NFF Nordland

Pris: 6500,- Inkl. dommeravgift, baneleie og kampoppsett (kan ikke frikjøpes)
Anbefaler å betale med faktura, da det blir billigere i forhold til avgifter. 

Påmelding:
https://nordland.bedriftsidretten.no/events/ticketcart?eventid=1000071130


Regler: 
Reglement Bodøligaen 2022

NB: Egen dameserie kan settes opp ved stor nok interesse. Meld ditt lags interesse på mail til runar.mellem@bedriftsidretten.no
Bodøstafetten 2022 - Avylst

Postet av Nordland Bedriftsidrettskrets den 23. Aug 2022

Avlyst!

8 varierte etapper - hvilken etappe tar du?

Pangstarten: 800m
Nordavinden: 1.3km
Bratten F16: 2.5km*
Fjellgeita: 1.5km
Burøylukta: 2.1km*
Dreyfushammarn: 700m
Sjarmøren: 1.3km
Innspurten: 800m

*Oppdatert distanse publiseres fortløpende

Se alle etappene her!


Påmeldingsfrist: 12.09.2022
Påmelding (klikk her)

Hvilke bedrifter og vennegjenger er klare for å løpe stafett i Bodø?


Info:

Informasjon om etappene legges ut fortløpende, grunnet tidligere veiarbeid skal etappene måles opp på nytt. Takk for tålmodigheten.
Klasser:
- Mix - (Minimum 3 av hvert kjønn)
- Herre
- Dame
*Vennelag går under bedrift.

Starttider:
Bedrift herre kl: 11.00
Idrettslag kl: 11.00
Bedrift Mix kl: 11.00
bedrift dame kl: 11.00

Premie til det best utkledde laget.  
Vefsn Kommune Bedriftsidrettslag arrangerer MILÆ 2022!

Postet av Nordland Bedriftsidrettskrets den 11. Aug 2022


Lørdag 20.august går startskuddet for det fantastsike byløpet i Mosjøen - MILÆ.

Her kan du delta i disse klassene: 

Familieløpet: 5 KM uten tidtaking. Start familieløpet er 10:30.

Barneløpet : Ca 900 meter løp for barn opp til og med 11 år.
Start klokken 10:40.

5 KM og 10 KM: Gjennomføres med tidtaking.
Start klokken 12:00 for 10 KM og 12:05 for 5 KM.

Påmeldingsfrist: Innen 15.08.22.

Gratis påmelding for barn opp til 11 år.

Påmelding og mer informasjon finner du her!

24. august 2019 lanserte Vefsn Kommune bedriftsidrettslag «VKBIL» et nytt løp med navnet MILÆ. Med start og mål i sentrum av Mosjøen, nærmere bestemt på torget, ble dette en dag med folkefest og super stemning i byen!

 

MILÆ er et mosjonsløp hvor deltagere kan velge mellom å løpe 10 eller 5 kilometer. Det vil i tillegg være mulighet å løpe eller gå 5 kilometer uten tidtaking, kalt familieløpet. Så har vi barneløpet. Vi har fokus på at dette skal være et løp for alle, i alle aldre. MILÆ vil gå på asfaltveier i fra start til mål. Gjennom en intim løype vil publikum kunne se deltagerne flere ganger under selve arrangementet.

Få en sprekere start på 2023 sammen med Bli Sprekere!

Postet av Nordland Bedriftsidrettskrets den 13. Jul 2022


Nytt år og nye partier med Bli Sprekere er nå åpnet for påmelding. I vinter starter vi 9 ulike grupper og aktiviteter. Som alltid er det noen grupper som blir fult booket med engang, men vi har ledige plasser på følgende grupper: 

Dans - Oppstart i februar
Grunnleggende kurs i Kampsport - Oppstart i februar
Spinning - pågående
Sterk i egen kropp - pågående
Styrke 1 - pågående
Styrke 2 - pågående
Volleyball - Oppstart i februar

Dans: 
Dansing er en enkel time hvor vi koser oss med å bevege oss til musikken, en sang av gangen. Alle kan delta!

Kampsport: 
Bli med å lær grunnleggende teknikk i kampsport. Vi jobber med styrke, balanse, koordinering, bevegelighet, rytmeforandring, smidighet og eksplosivitet. Kurset er åpent for alle og du trenger ingen forkunnskaper.

Her kan du virkelig lære noe nytt og få utfordret deg selv.

Volleyball: 
Bli med å tren Volleyball i vinter sammen med Bedriftsidretten Nordland. Her tilpasser vi treningen til ditt nivå, det vil si at du kan delta uavhengig om du har spilt volleyball før eller ønsker å lære deg det. 

Her trener vi på ulike teknikker for slag og spill. En effektiv og morsom time ledet av vår meget dyktige instruktør.


Påmelding gjøres her: https://bedriftsidrettnordland.ibooking.no/?page=courses&ciid=8167

Mer informasjon om de ulike gruppene finner du her: https://nordland.blisprekere.no/

"Bli Sprekere" tilbyr enkel, effektiv, motiverende og sosial treningsaktivitet som passer for alle!

"Bli Sprekere" er Bedriftsidrettens fellesbetegnelse for all gruppetrening organisert med kvalifisert aktivitetsleder som gir god oppfølging. Hos oss står den enkelte deltaker i fokus. Motivasjon, mestring og morro er sentrale elementer i våre tilbud. Gruppetreninger tilbys både ute og inne og det finnes også ulike kombinasjonstimer (se lokalsiden for mer informasjon).

Vi benytter hele kroppen som arbeidsredskap, med fokus på kjernemuskulaturen slik at det blir givende og gøy å være i fysisk aktivitet. Bedriftsidretten har fokus på folkehelse og lavterskelaktivitet. Vår visjon er å skape "Et Sprekere Norge".

Våre dyktige aktivitetsledere både ser og motiverer deg. Du deltar ut fra ditt nivå. Ved behov får du hjelp til å tilpasse øvelser og intensitet.

Vi gjør det enkelt for deg å være i aktivitet, gi deg den gode følelsen og tilbyr deg et sosialt, inspirerende og trygt fellesskap!

Våre gruppetreninger er åpne. Du trenger ikke være tilknyttet en medlemsbedrift for å delta.

Bedriftsidretten + bærekraft = Sant

Postet av Nordland Bedriftsidrettskrets den 16. Mai 2022

Nordland Bedriftsidrettskrets hadde den store gleden av å invitere Marianne Bahr Simonsen fra Kraft til å snakke om hvordan de jobber med bærekraft i forhold til det offentlige, næringsliv og organisasjoner.

Under dette møtet startet også arbeidet med en handlingsplan i Nordland Bedriftsidrettskrets, for å kartlegge og planlegge hvordan vi kan jobbe bedre mot bærekraftige arrangement og løsninger for vår organisasjon.


Marianne Bahr Simonsen mottok blomster og gavekort for bidrag i arbeidsmøtet 

Sammen med styret vårt, har vi valgt ut noen punkter vi skal fokusere på. Punktene er satt ut fra de ulike bærekraftsmålene.

Dersom du har konkrete forslag til endringer vi kan gjøre for å være mer miljøvennlige, send dem gjerne til oss på mail til nordland@bedriftsidrett.no  
Påmeldingen til alle Ti på Topp konkurransene er åpnet!

Postet av Nordland Bedriftsidrettskrets den 3. Mar 2022

Da har vi i Nordland Bedriftsidrettskrets sammen med våre fantastiske frivillige den gleden av å invitere til årets Ti på Topp sesong. Nå har påmeldingen åpnet i alle våre Ti på Topp konkurranser. 

I år finner du Ti på Topp på hele 8 ulike steder, i tillegg til vår fylkeskonkurranse Ti på Topp Nordland. 

For å få tilgang til turbeskrivelsene må man være påmeldt konkurransen.

Alstahaug
http://alstahaug.xn--tiptopp-gxa.no/

Bodø
http://bodo.xn--tiptopp-gxa.no/

Mini-Ti på Topp Bodø
http://tptminibodo22.xn--tiptopp-gxa.no/

Fauske
http://fauske.xn--tiptopp-gxa.no/ 

Narvik
http://narvik.xn--tiptopp-gxa.no/

Rana
http://rana.xn--tiptopp-gxa.no/

Vefsn
http://tptvefsn22.xn--tiptopp-gxa.no/

Vestvågøy
http://vestvagoy.xn--tiptopp-gxa.no/

Vågan
http://vaagan.xn--tiptopp-gxa.no/

Ti på Topp Nordland
http://tptnordland.xn--tiptopp-gxa.no/

De fleste av oss ønsker litt ekstra motivasjon til å være aktive. Ti på Topp hjelper deg ut i nærområdet for små og store naturopplevelser. Du kan gå alene eller sammen med venner, familie eller kollegaer. Bli med på Ti på Topp! 
Velkommen til kretstinget 2022

Postet av Nordland Bedriftsidrettskrets den 18. Feb 2022

Kretsting for Nordland Bedriftsidrettskrets

Vi har den glede å innkalle til kretsting for Nordland Bedriftsidrettskrets. 

TID: Tirsdag 22. mars 2020 kl. 18.00

Sted: Idrettens Hus Aspmyra
 

Forslag
 Forslag som ønskes behandlet på kretstinget må sendes til Nordland Bedriftsidrettskrets:

nordland@bedriftsidrett.no
 
Forslagsfrist er 8. mars 2022
 
Fullstendig saksliste med beretning vil bli tilsendt innen 15. mars og gjøres også tilgjengelig på vår hjemmeside.Frist for påmelding er 8. mars 2022
Påmelding sendes til
nordland@bedriftsidrett.no
 
(Lagsnavn, navn, e-post, tlf.nr.)

Representasjon
 
I henhold til Nordland Bedriftsidrettskrets lover har alle lag anledning til å stille med representanter etter følgende skala:

 • Grunnrepresentasjon for lag inntil 50 medlemmer: 2 representanter
 • I tillegg for lag med over 51 medlemmer: 1 representant

Husk at representasjon må være i henhold til NIF’s lov § 2.4 kjønnsfordeling.

Lag som ikke har oppfylt sine økonomiske forpliktelser overfor kretsen, vil ikke få sine representanter godkjent.

Kretstinget
 
Kretstinget er Nordland Bedriftsidrettskrets høyeste myndighet. Det er her alle vesentlige saker for kretsen videre arbeid vedtatt, og det er også her retningslinjer for de neste 2 år blir lagt. Alle lag må følge de lovlige vedtak som fattes på kretstinget. 

Vi håper ditt lag vil bli representert på vårt kretsting.

Saksliste

 1. Åpning
 2. Godkjenning av
  1. Fullmakter
  2. Saksliste og forretningsorden
  3. Valg av dirigent
  4. Valg av sekretær
 3. Styrets beretning 2020 og 2021
 4. Regnskap og rapporter fra revisor
 5. Innkomne forslag
 6. Fastsette kontingent
 7. Ny lovnorm for NBIK
 8. Valg

Avslutning


 Enkel bevertning under møtet. 

Gampen 2022 - Se den komplette terminlisten!

Postet av Nordland Bedriftsidrettskrets den 16. Feb 2022

Du er velkommen til å delta på alle våre 12 løp våren og høsten 2022. Bruk gjerne Gampen til å komme i form. Har du ingen form er du spesielt velkommen og ta gjerne med deg flere arbeidskollegaer til felles trim. Gampen er et lysbetont bidrag til bedre helse!

Med løpeglede i fokus blir vi sprekere! Bli med på Bedriftsidrettens sin tradisjonsrike trimkarusell!

Dette passer for ALLE, uansett nivå!


Påmelding

Påmelding skjer elektronisk via linken under:

Påmelding Gampen

Pris
Pris for alle løp 1099,-

 

Løp 1 - Bratten

Dato: 20.april
Klokkeslett: 19:00
Distanse: 5 km

Beskrivelse: Start og målgang er ved Bratten aktivitetspark. Løpet går i sin helhet på asfalt. Løpet følger gang og sykkelveien fra Bratten og nordover til Løpsmarka. Vending ved butikken på Løpsmarka. Samme løype tilbake til Bratten.

https://www.strava.com/segments/14357226


LØP 2 – HOPEN

Dato: 27.april
Klokkeslett: 19:00
Distanse: 4km

Beskrivelse: Start og målgang 200 meter nord for rundkjøringen til Tverlandsbua. Løpet går i sin helhet på asfalt. Løpet følger gang- og sykkelveien langs gamle riksvei 80 rundt Hopen. Løpet er godt skiltet og følger sykkelvei over Tverlandsbrua til mål.

https://www.strava.com/segments/11990244


LØP 3 – BAUTALØPET

Dato: 4.mai
Klokkeslett: 19:00
Sted: Maskinisten
Distanse: 3.7km

Beskrivelse: Løpet går på grus innover Maskinisten og er omtrent 3.7km langt. Løpet går innover den venstre grusveien mot sandtaket. Over jernbanen og langs Bodin Leir. Løpet tar til høyre ved elveparken og følger elven opp til forsøksgården, her krysses elven og løpet går under jernbanen før det går tilbake til Maskinisten. Et fartsfylt og morsomt løp!

https://www.strava.com/segments/17620048


LØP 4 – 10km Mørkved

Dato: 11.mai
Klokkeslett: 19:00
StedMørkvedbanen
Distanse: 10km

Beskrivelse: Start og målgang er ved løpebanen på Mørkvedlia idrettspark. Løpet går i sin helhet på asfalt. Fra Mørkvedlia idrettspark tar løypa til høyre langs Mørkvedveien. Ved ankomst Soløyvannsveien går løypa til venstre. Soløyvannsveien følges så mot Arlia for deretter å ta samme vei tilbake.

https://www.strava.com/segments/14702307


LØP 5  - RENSÅSEN

Dato: 18.mai
Klokkeslett: 19:00
Sted: Rensåsen
Distanse: 3km

Beskrivelse: Start og målgang ut mot Sivert Nielsens gate ved gamle Svømmehallen. Løpet går på grusbelagt sti inne i parken. Løpet går over 3 runder av ca 800 meter. Start og målgang er litt avskilt fra selve vendingen.

https://www.strava.com/segments/17768816


LØP 6 – Bremnes fort - Geitvågen

Dato: 25.mai
Klokkeslett: 19:00
Sted: Bremnes Fort
Distanse: 4.3 km

Beskrivelse: Start ved Bremnes Fort, videre mot campingplassen i Løpsvika. Følger grusveien gjennom campingplassen og videre til Telegrafbukta, Løper over Gravodden og inn til Ausvika. Her løper man mot parkingsplassen ved Geitnakken, og for så å løpe den gruslagte stien mot Geitnakken. Sluttspurten her er lang og flat, da målgang er helt ute ved "muren". Kanskje det frister med et bad etter målgang, da er det bare å hoppe i saltvannsbassenget! Dette er en naturskjønn trase, der det løpes forbi flere vakre strender og et løp samtlige kan mestre godt. Det løpes på grus, gress og sand.

https://www.strava.com/segments/29722412


Løp 7 - Svartneset

Dato: 1.juni
Klokkeslett: 19:00
Sted: Bestemorenga/Mjåvassveien
Distanse: 6,6km

Beskrivelse: Løypa går ned Mjåvassveien  til Svartnes og følger en opparbeidet ski/Hestevei til travbanen og ut på Soløyvannsveien, under skibruen og en liten rundet på Bestemorenga før målgang ved Bestemorstua. Det løpes på grus, asfalt, gress og jord, Et løp med alt!

https://www.strava.com/segments/28670366


Løp 8 - Junkerfjellet

Dato: 8.juni
Klokkeslett: 19:00
Sted: Bestemorenga
Distanse: 3. km

Beskrivelse: Løpet starter på Bestemorenga med målgang på toppen av Junkerfjellet. Løpet er 3 km langt. Løpet foregår på grusvei.

https://www.strava.com/segments/17943332


Løp 9 - Bratten

Dato: 17.august
Klokkeslett: 19:00
Distanse: 5 km

Beskrivelse: Start og målgang er ved Bratten aktivitetspark. Løpet går i sin helhet på asfalt. Løpet følger gang og sykkelveien fra Bratten og nordover til Løpsmarka. Vending ved butikken på Løpsmarka. Samme løype tilbake til Bratten.

https://www.strava.com/segments/14357226


LØP 10  – KEISERVARDEN

Dato: 24.august
Klokkeslett: 19:00
Sted: Rønvikfjellet
Distanse: 2.1 km

Beskrivelse: Beskrivelse: Start ved parkeringsplassen til Keiserstien. Vi løper den flotte stien opp mot fjellet og avslutter helt på toppen av Keiservarden! Løpet er ca 2.1 km, Bli med på årets flotteste og mest majestetiske løp!

https://www.strava.com/segments/17768768


LØP 11 – Vågøyvannet rundt

Dato: 31.august
Klokkeslett: 18:00
Sted: Maskinisten
Distanse: 8.3km

Beskrivelse: Start og målgang ved parkeringsplassen til Maskinisten. Løypa går på gruslagt sti samt jordsti. OBS! Jordstien kan bli noe glatt ved regn. Løypa følger lysløypa fra Maskinisten og opp mot Vågøyvannet. Rett før vannet tar du stien som går til høyre langs vannet. Ved enden av vannet tar du stiveien som går til høyra og opp til toppen av lysløypa ovenfor Bestemorenga. Her tar løypa til venstre og følger lysløypa ned til Maskinisten.


LØP 12 – Nyholmen

Dato: 7.september
Klokkeslett: 18:00
Sted: Togstasjonen
Distanse: 3.5km

Beskrivelse: Start ved rundkjøringen i Jernbaneveien og mål på Nyholmen Skanse. Løypen går på asfalt. Vi løper langs Jernbaneveien fram til vi svinger ned på Dreyfushammeren ved Esso. Denne veien følger vi, før vi løper ned til Rønvikfjæra og følger denne til Burøyveien. Derfra holder vi oss på veien helt fram til målgang på Nyholmen skanse.

https://www.strava.com/segments/21772664


Bli Sprekere - Introkurs i Klatring

Postet av Nordland Bedriftsidrettskrets den 16. Feb 2022

Bli med å utforsk klatringens verden i et av Norges råeste klatresenter!

 

Kurset gir deg som deltaker en grunnleggende forståelse for hva klatring innebærer og sportens etikk. 

I kurset lærer du de grunnleggende ferdighetene og kunnskapen du trenger for å kunne klatre mer på egen hånd. 


Sikkerhet er en stor del av klatring, også i dette kurset. Som deltaker får du en innføring i hvordan man bruker sele, ulike typer sikringer og grunnleggende fallteknikk, Samt en innføring i ulike personutstyr, klatresko og klatreseler. 


Kurset inneholder 3 økter, hver økt varer 2 timer. 6 timer totalt.

Dato/tidspunkt: 
Tirsdager kl. 17.00-19.00.  
8.mars, 15. mars og 22. mars. 

Pris: 950,- 

Prisen inkluderer leie av utstyr.  

 

Påmeldingsfrist: 1. mars.

Påmeldingen stenger ved fulltegnet gruppe, Det vil være mulig å tegne seg på venteliste dersom det er fulltegnet.
*Minimum antall deltakere for kurs er 8.

Påmeldingen stenger ved fulltegnet gruppe, Det vil være mulig å tegne seg på venteliste dersom det er fulltegnet.


Påmelding

https://bedriftsidrettnordland.ibooking.no/?page=courses&ciid=8167

8 Polarkraftmil - Vinn 6 måneder med gratis strøm!

Postet av Nordland Bedriftsidrettskrets den 11. Jan 2022

Nordland Bedriftsidrettskrets og Polar Kraft AS har den store gleden av å invitere til en ny aktivitetskampanje - 8 Polarkraftmil!  
Den digitale konkurransen der målet er å samle minimum 8 mil (80 kilometer) i løpet av 8 uker. Du velger selv om du vil gå, løpe eller gå på ski. Målet er å være i jevnlig aktivitet i perioden. Perioden varer fra uke 7 til og med uke 14, altså fra 14. februar til 11.april. 

Aktivteten registreres via telefon, treningsklokke eller manuelt på konkurransens hjemmeside. Superenkelt og fort gjort! 


Hvordan skal jeg nå målet? Er ikke 80 kilometer veldig langt da? Å Bevege seg 80 kilometer på en dag eller en uke er langt. Men å bruke 8 uker på 80 kilometer gjør det overkommerlig for de aller fleste! Alt man trenger å gjøre er å bevege seg 10 kilometer i uken, eller ca 1,5 kilometer per dag.

Så enkelt kan du gjøre det: For å nå målet må du gå, løpe eller gå på ski gjennomsnittlig 10 km per uke. Du velger selvsagt selv hvordan du legger opp aktiviteten, Siden dette er en virtuell konkurranse kan du utøve aktiviteten når som helst og hvor som helst. Eksempler på aktiviteter du kan gjøre for å registrere kilometer: Gå til jobb, Gå til butikken, Gå tur med venner/familie/kolleger, Ta en løpetur, gå en skitur, "Walk and talk møter". Bare husk å starte og stoppe registreringen av aktiviteten, så når du fort målet ditt. 

Hvem kan være med?
Alle fra 16 år og oppover kan være med. Utfordre din familie, venner og kolleger. Dere kan også utfordre hverandre til egne mål, og konkurrere internt i familien, vennekretsen eller på arbeidsplassen. 

Hvorfor være med?
Under Covid-19 pandemien har mange i befolkningen mistet sine faste sosiale arenaer, og særlig hardt har idrett og kultur blitt rammet. Mange har hatt hjemmekontor i lange perioder, og ikke vært like aktive som før. Ved å være med på denne konkurransen får du ta del i et fellesskap, du er med å sette fokus på viktigheten av å være i aktivitet på en trygg måte. Du oppfordrer og engasjerer andre til å ta vare på helsen sin, og du viser at hvor enkelt man faktisk kan gjøre det. DU blir en forkjemper for god folkehelse!
Du kan også vinne gode premier ved å nå målet, Alle som når målet på 80 kilometer er med i trekningen av flere gode premier.

Pris:
100,- per deltaker.
Bedrifter som ønsker bedriftsavtale bes ta kontakt ved å sende en mail til runar.mellem@bedriftsidretten.no 


For spørsmål eller andre henvendelser send mail til runar.mellem@bedriftsidretten.no

Påmelding gjøres her: https://nordland.bedriftsidretten.no/challenge/Challenge?id=986
 

Hovedpremie: 

 • Et halvt års gratis forbruk av strøm fra Polar Kraft! Strømmen leveres som idrettsstrøm, Her velger vinneren hvilket idrettslag som får utbetaling fra vinnerens strømforbruk. Les mer her om Idrettsstrøm: https://polarkraft.no/idrettsstrom/ 
 • Premien inkluderer opprinnelsesgaranti! Med opprinnelsesgaranti sikrer Polar Kraft at det produseres like mye fornybar energi fra vannkraft som ditt eget strømforbruk.
  Premien gjelder 6 mnd (fra mai til oktober 2022) gratis strøm inntil et forbruk på 12 500 kWh. Nettleie faktureres som normalt
  Hovedpremien trekkes blant alle som har klart kravet om 80 km i løpet av perioden.