Bli Sprekere med oss! - Ny treningsperiode

Postet av Nordland Bedriftsidrettskrets den 26. Okt 2021

"Bli Sprekere" tilbyr enkel, effektiv, motiverende og sosial treningsaktivitet som passer for alle!


Vi er nå godt i gang med planleggingen av neste års Bli-Sprekere økter, og følgende gruppetimer er tilgjengelig allerede nå:

Yoga for alle – mandager 18.00 - 19.00  - instruktør Zsuzanna

Yoga for alle – mandager 19.00 – 20.00 – instruktør Zsuzanna

Spinning – mandager 19.00 – 20.00 – instruktør Maria

Dans – mandager 20.00 – 21.00 – instruktør Cecilie

Styrke 1 mandager 20.00 – 21.00 – instruktør Åse

Yoga for alle – onsdager 18.00-19.00 – instruktør Marthe

Styrke 2 torsdager 20.00 - 21.00 - instruktør Eva-Margrethe

 

I tillegg jobber vi med andre tilbud som vi vil informere om etter hvert.

Her finner du link til påmelding: https://bedriftsidrettnordland.ibooking.no/?page=courses&ciid=8167 

"Bli Sprekere" er Bedriftsidrettens fellesbetegnelse for all gruppetrening organisert med kvalifisert aktivitetsleder som gir god oppfølging. Hos oss står den enkelte deltaker i fokus. Motivasjon, mestring og morro er sentrale elementer i våre tilbud.

Få en god start på året -  velkommen til Bli Sprekere 2022 😊
Årets julegave er her!

Postet av Nordland Bedriftsidrettskrets den 24. Sep 2021


Årets sprekeste julegave er her!

Hos Nordland Bedriftsidrettskrets har vi mange forskjellige aktiviteter, både for privatpersoner og bedrifter.

De aller fleste i Norges befolkning setter seg nyttårsforsett på at de skal bli flinkere til å bevege seg. Hvorfor ikke hjelpe dem på veien? Med gavekort på våre aktiviteter gir du en morsom aktiv gave, der mottakeren kan delta på en av våre aktiviteter. Og det beste av alt! Alle kan delta på våre aktiviteter, de er lavterskeltilbud og kan tilpasses forskjellige nivåer.


Priser:

Gampen 2022: 850,-
Ofotenkarusellen: 600,-

Ti på Topp 2022: 250,- for voksen
Ti på Topp 2022: 150,- for barn 

Ti på Topp Vinter Salten 21/22: 150,-
Ti på Topp Vinter Rana 21/22: 150,-
Ti på Topp Vinter Narvik 21/22: 150,-

For bestilling av Gavekort, klikk her: https://nordland.bedriftsidretten.no/p/62665/gavekort

For kjøp av gavekort bedrift - send mail til runar.mellem@bedriftsidretten.no  med antall du skal kjøpe gavekort for, hvilken bedrift det gjelder, og faktura informasjonen deres. Vi sender ut faktura i etterkant.  
Nye turkonsepter - Planlegg sommeren med oss!

Postet av Nordland Bedriftsidrettskrets den 19. Mai 2021

Det går mot norgesferie i år også, men det er ingen grunn til å henge med hode! Bedriftsidretten i Nordland har utviklet to nye turkonsepter som kan brukes i planleggingen av din ferie. Med Ti på Topp Nordland og Perleturer i Salten blir de nye lokale opplevelsene og de uforglemmelige øyeblikkene mer tilgjengelig enn noen gang. Bli med å oppleve den majestetiske naturen vi har i nord! 

Ti på Topp Nordland

Her har vi samlet 25 spektakulære turmål rundt om i hele fylket i kategorien: middels +  og krevende. Alle som går 10 ulike turmål eller flere vil få sitt eget sertifikat: Toppjæger 2021.

Et bilde som inneholder tekst, skilt, natur, fjell

Automatisk generert beskrivelse

Dette er første utgave av Ti på Topp Nordland. Har du noen gang sittet i en bil og sett på det vakre fjellene du passerer og tenkt at der skulle jeg gjerne ha vært? Men Ti på Topp Nordland kan du nettopp det, gjennom trygge og gode turbeskrivelser gjør vi 25 av Nordlands fineste topper tilgjengelig for deg!
Hvem blir Norges første Toppjæger? Ta turen til Nordland og får en aktiv sommer.

Les mer og se turmålene i Ti på Topp Nordland her: Ti på Topp Nordland 2021 

 

Perleturer i Salten

 

Vi har en fantastisk natur med mange kjente og ukjente perler i Salten. Bli med bedriftsidretten på spennende turer i hele regionen.
Vi har nå 45 ulike Perleturer med i prosjektet. Disse er laget i samarbeid med 28 ulike samarbeidspartnere, eller perlevenner som vi kaller de. Våre samarbeidspartnere har bidratt til å beskrive flotte turer rundt om i Saltenområdet. I tillegg til å gå på tur kan du benytte deg av noen av våre samarbeidspartneres tilbud. Turmålene er varierte, turene er stort sett i kategorien enkel, og passer veldig bra for barnefamilier. Vi her helt overbevist om at alle som deltar vil oppdage nye steder og vakre perler i regionen.

Les mer om Perleturer i Salten her:  Perleturer i Salten 2021


Bedriftsavtale

I begge disse tilbudene bruker vi Ti på Topp-appen, og prisen er den samme som for vanlig Ti på Topp:  kr. 199,- for voksne og kr. 125,- for barn. Til både Ti på Topp Nordland og Perleturene vil det være mulig å inngå bedriftsavtale.

Vi kan også lage gavekort for disse to aktivitetene.

Vårt mål er å få flere folk ut i aktivitet og samtidig øke kunnskap og kjennskap til fylket vårt.

Ta kontakt per epost til nordland@bedriftsidrett.no dersom dere ønsker mer informasjon eller å inngå en bedriftsavtale.
Velkommen til Gampen 2021!

Postet av Nordland Bedriftsidrettskrets den 15. Apr 2021

Velkommen til Gampen 2021!

 

I lys av de nye retningslinjene som regjerningen la fram, er det åpnet opp en mulighet for å arrangere Gampen. Gampen starter opp 21.april – Førsteløp er som alltids Bratten!
Det planlegges for et arrangement med maksimalt 200 deltakere, fordelt på 4 puljer av 50 startende i hver pulje med 10 minutters intervall.
 

Starttidspunkt vil være følgende: 

19.00 – Startnummer 1 til 50.
19:10 – Startnummer 51 til 100.
19:20 – Startnummer 101 til 150
 19:30 – Startnummer 151 til 200.  


De tre viktigste reglene dere som deltaker skal overholde er: 

  1. Kom – løp – dra prinsipp
  2. Ved symptomer på luftveisinfeksjon, hold deg hjemme. 
  3. 1 meter regel 

Hold høyresiden av traseen der det er mulig.

Påmelding gjøres kun via EQ – Gjelder alle løp.  https://signup.eqtiming.com/?Event=NordlandBIK&lang=norwegian
Det åpnes for enkeltpåmeldinger på tirsdag 20. april, dersom antall påmeldte er under 200.

Det blir ingen servering av vann, eller tilbud om sanitære forhold (Toalett, vasker etc) da dette er utendørsarrangementer. Det blir satt ut spritdispensere som oppfordres til å bruke ved ankomst og avgang.


Utdeling av startnummer: 
Hent startnummer på følgende tidspunkt om det er mulig.
Det vil være mulig å hente startnumrene fra mandag, tirsdag og onsdag på dagtid mellom 09.00 og 15.30 på idrettens hus Aspmyra Stadion. Ring når dere er utenfor, så kommer vi ut med startnummeret. Telefon 454 88 573.

Har du ikke mulighet å hente på dagtid, kan du hente på idrettens hus Aspmyra Stadion tirsdag 20.april mellom kl. 16.00 og 18.00. Ring da 996 14 996

 Dersom du ikke får hentet startnummeret før start, så vil det være mulighet for å gjøre dette mellom 18.00 og 18.45 på løpsdagen. Anbefaler derimot at så mange som mulig henter startnummeret i forkant av løpet. 


Vårens løp: 
21. april – Bratten
28. april – Hopen
5. mai – Bautaløpet
12. mai – 10 k Mørkved
19. mai - Rensåsen
26. mai - Keiservarden
2. juni – Svartneset
 9. juni – Junkerfjellet  

 

Vi må ta forbehold i forhold til smittesituasjonen og derfor informere om at det kan bli en utsettelse av løpet.
Delta på 8 PolarKraftmil!

Postet av Nordland Bedriftsidrettskrets den 4. Feb 2021

8 Polarkraftmil - en digital konkurranse

Sammen med Polar Kraft AS arrangerer vi i Nordland Bedriftsidrettskrets en digital konkurranse for å aktivisere folk flest! Det er ingen hemmelighet at under Covid-19 er det mange som ikke har fått beveget seg like mye som før, og kanskje ikke i det hele tatt. Derfor oppfordrer vi alle til å delta, og vi har en helt elektrisk hovedpremie! 


Den digitale konkurransen, der målet er å samle minimum 8 mil (80 kilometer) i løpet av 8 uker. Perioden varer fra uke 7 til og med uke 14, altså fra 15. februar til 12.april. Du velger selv om du vil gå, løpe eller gå på ski. Målet er å være i jevnlig aktivitet i denne perioden.

Så enkelt kan du gjøre det: For å nå målet må du gå, løpe eller gå på ski gjennomsnittlig 10 km per uke. Du velger selvsagt selv hvordan du legger opp aktiviteten, Siden dette er en virtuell konkurranse kan du utøve aktiviteten når som helst og hvor som helst.

Ved å være med på denne konkurransen får du ta del i et fellesskap, du er med å sette fokus på viktigheten av å være i aktivitet på en trygg måte. Du oppfordrer og engasjerer andre til å ta vare på helsen sin, og du viser at hvor enkelt man faktisk kan gjøre det. DU blir en forkjemper for god folkehelse!

 

Hovedpremie: Et års gratis forbruk av strøm!*
*Premien gjelder 12 mnd gratis strøm inntil 25 000 kWh, nettleie blir fakturert som normalt.

Hovedpremien trekkes blant alle som har klart kravet om 80 km i løpet av perioden.  

 

Flere premier blir publisert fortløpende.


Påmelding: https://nordland.bedriftsidretten.no/challenge/Challenge?id=723
Status under Covid 19

Postet av Nordland Bedriftsidrettskrets den 14. Jan 2021

Bedriftsidretten på lik som alle andre tar del i den nasjonale dugnaden og følger alle retningslinjer, tiltak, råd og påbud fra helsemyndighetene lokalt og nasjonalt. Idretten, og spesielt voksenidretten, har vært hardt rammet av den pågående pandemien, og slik vil det nok være enda noen måneder.

I januar 2021 skulle NBIK startet en nye periode med Bli Sprekere og i februar skulle vi arrangert det tradisjonsrike BiB-cup. Men vi vet alle at det ikke er mulig å få til, slik situasjonen er nå.  

Nordland Bedriftsidrettskrets gleder oss til å starte opp aktiviteter igjen så snart det er forsvarlig, og derfor har vi ikke avlyst Bli sprekere eller BiB-cup 2021, men utsatt arrangementene. Bli Sprekere starter opp så snart helsemyndighetene tillater det, og BIB-Cup er utsatt til høsten. Vi har ingen spesifikk dato, men det vil vi komme tilbake til så snart det er klart.

I mellomtiden oppfordrer vi alle til å holde seg i fysisk aktivitet gjennom turer og andre utendørsaktiviteter.

Ski på topp er en aktivitet vi arrangerer som går som normalt, Vi har plukket ut mange fantastiske skiturer i den flotte naturen i Narvik, Salten og Rana området. Konkurransene varer til april måned.
Ta med deg dine venner, kolleger eller familie på tur. Turmålene er varierte, så du kan få tellende tur både hverdag og helg. Noen lette, noen middels turer, mens vi har også noen mer krevende skiturer godt utenfor de preparerte skiløypene.
Påmelding til de forskjellige konkurransene finner du her:
http://www.trimpoeng.no/i/skipatoppsalten21
http://www.trimpoeng.no/i/skipatoppnarvik21
http://www.trimpoeng.no/i/skipatopprana21

Vi jobber også med andre aktiviteter som kan gjennomføres trygt og med gjeldene tiltak. Her gjelder det å følge oss på hjemmesiden, og i sosiale medier.