8 Polarkraftmil 2021

Hei , Husk at du må registrere aktivitetene dine med et av følgende alternativer:

Bedriftsidretten appen

Bedriftsidretten appen

IdrettenOnline appen

IdrettenOnline appen

Lengst distanse


Plassering Distanse Deltaker
1 756,3 km Svenn Petter Hermansen

Vis mer

2 646,7 km Jan Arntsen

Vis mer

3 617,7 km Harriet Pedersen

Vis mer

Totalt 244 deltakere er med. Se resultatlisten

Utfordring

Beveg deg minst 80 km i perioden 15-02-2021 til 12-04-2021  


Godkjente aktiviteter

Fitness walking, Fottur, Gå med truger, Gåtur, Løping, Løping (på sti), Ski (Langrenn), Ski (Randonee),  


Beskrivelse

8 Polarkraftmil 

Den digitale konkurransen, der målet er å samle minimum 8 mil (80 kilometer) i løpet av 8 uker. Perioden varer fra uke 7 til og med uke 14, altså fra 15. februar til 12.april. Du velger selv om du vil gå, løpe eller gå på ski. Målet er å være i jevnlig aktivitet i denne perioden.

Registrering
Det er fire ulike måter å registrere aktiviteten din på: via Idretten Online appen, Strava, Polarflow eller manuelt på konkurransesiden. STRAVA anbefales som app, det er en utrolig enkel og brukervennlig app.
For å synkronisere konkurransesiden med en av de tre nevnte appene, klikk på ønsket app og følg instruksjonene. Det er gjort på et øyeblikk. Dette gjør du en gang, og når det er gjort vil aktiviteten automatisk registreres i konkurransen. 

Hvordan nå målet?
Så enkelt kan du gjøre det: For å nå målet må du gå, løpe eller gå på ski gjennomsnittlig 10 km per uke. Du velger selvsagt selv hvordan du legger opp aktiviteten, Siden dette er en virtuell konkurranse kan du utøve aktiviteten når som helst og hvor som helst.
Eksempler på aktiviteter du kan gjøre for å registrere kilometer: Gå til jobb, Gå til butikken, Gå tur med venner/familie/kolleger, Ta en løpetur, gå en skitur, "Walk and talk møter".
 Bare husk å starte og stoppe registreringen av aktiviteten, så når du fort målet ditt. 

Hvem kan være med?
Alle fra 16 år og oppover kan være med. Utfordre din familie, venner og kolleger. Dere kan også utfordre hverandre til egne mål, og konkurrere internt i familien, vennekretsen eller på arbeidsplassen. 

Hvorfor være med? 
Under Covid-19 pandemien har mange i befolkningen mistet sine faste sosiale arenaer, og særlig hardt har idrett og kultur blitt rammet. Mange har hatt hjemmekontor i lange perioder, og ikke vært like aktive som før. Ved å være med på denne konkurransen får du ta del i et fellesskap, du er med å sette fokus på viktigheten av å være i aktivitet på en trygg måte. Du oppfordrer og engasjerer andre til å ta vare på helsen sin, og du viser at hvor enkelt man faktisk kan gjøre det. DU blir en forkjemper for god folkehelse!
Du kan også vinne gode premier ved å nå målet, Alle som når målet på 80 kilometer er med i trekningen av flere gode premier. Det gis også premier til 1, 2 og 3 plass, Altså de 3 som samler mest kilometer i perioden.

For spørsmål eller andre henvendelser send mail til runar.mellem@bedriftsidretten.no 

 

Premie

Hovedpremie: Et års gratis forbruk av strøm fra Polar Kraft!

  • Gratis strøm fra Polar Kraft med kraftavtalen Idrettsstrøm og i tillegg inkl. opprinnelsesgaranti
    • Her velger vinneren hvilket idrettslag som får utbetaling fra vinnerens strømforbruk. Les mer her om Idrettsstrøm: https://polarkraft.no/idrettsstrom/ 
    • Med opprinnelsesgaranti sikrer Polar Kraft at det produseres like mye fornybar energi fra vannkraft som ditt eget strømforbruk
  • Premien gjelder 12 mnd gratis strøm inntil et forbruk på 25 000 kWh
  • Nettleie faktureres som normalt

Hovedpremien trekkes blant alle som har klart kravet om 80 km i løpet av perioden.  

 
1. plass - Gavekort Sport 1 verdi 800,-
2. plass - Gavekort Sport 1 verdi 600,-
3. plass - Sitteunderlag av Reinskinn verdi 399,- 

Uttrekkspremier:
1 stykk Gavekort for 2 personer på en valgfri Ti på Topp konkurranse: velg mellom Narvik, Bodø, Rana, Vågan, Vestvågøy, Alstahaug og Fauske.
Sling Bag in Pocket 15l
Førstehjelpsbag fra Eagle.