BIB- cup

Arrangement

Når Navn
Ingen aktuelle aktiviteter for øyeblikket

BIB- cup arrangeres for 30.gang i 2024. Sett av helgen 16.-17.februar og bli med på en uforglemmelig og morsom helg fylt med aktivitetsglede i Nordlandshallen!Velkommen til BIB cup 2024


BIB-Cup 2024: Skap minner, ha det gøy og delta i spennende turnering!


Gled deg til en uforglemmelig helg full av sportslig moro og sosialt samvær! BIB-Cup 2024 er tilbake og klar til å sparke i gang en helg med latter, vennskap og nye minner. Denne årlige turneringen for voksne er ikke bare en sjanse til å vise frem dine sportsferdigheter, men også en mulighet til å bli kjent med likesinnede og skape sterke bånd.


Fotball, volleyball, kanonball, basketball og flere andre idretter står på programmet, og uansett om du er en erfaren utøver eller en nybegynner, er det plass til alle. Bli med oss for å konkurrere, heie på laget ditt, og oppleve den spennende atmosfæren på BIB-Cup 2024. Det handler ikke bare om seire og tap, men også om å dele smil, latter og uforglemmelige øyeblikk med venner, gamle og nye.


Bli med oss på denne fantastiske turneringshelgen og ta med deg hjem en skattekiste av minner og en følelse av samhørighet som vil vare livet ut. BIB-Cup 2024 - hvor sport møter glede og vennskap blomstrer! 


I 2024 konkurreres det i følgende klasser:

  • Fotball - dame og herreklasse
  • Basket - dame og herreklasse
  • Volleyball - mix
  • Kanonball- mix 
  • Bordtennis
  • Sportsskyting


**Flere aktiviteter kommer**


Påmelding

Påmeldingsfristen er satt til 1. februar. 

Påmelding kan gjøres her.


 

Overnatting

Informasjon om hotellavtaler kommer.


Sosialt

BIB-Cup jobber med avtaler for sosiale aktiviteter dere som lag kan benytte dere av under turneringshelgen.


Aktiviteter

Fotball

Fotball spilles på kunstgress i Nordlandshallen. Kampene varer 1 x 18 minutter. Det benyttes 5 utespillere pluss keeper. Innledende kamper er fredag og lørdag, mens sluttspillet går av stabelen lørdag. Egen klasse for herrer og damer.

Volleyball 

Volleyball spilles som mixklasse med minimum 2 damer på laget ute på banen, minst 4 spillere på banen og maks 6 spillere på banen. Kampene spilles fredag og lørdag i Bodøhallen. Innledende gruppespill består av 1 sett til 30.

Basket

Basket spilles i Bodøhallen med egen dame og herreklasse. Kampene spilles over 1 x 18 min med kontinuerlig tid. Innledende gruppespill med finaler. 5 Spillere på banen.

Håndball

Håndball spilles med dameklasse i Bodøhallen sal 2. Det spilles innledene kamper over 1 x 18 minutter pluss sluttspill med finaler.

Ved interesse for å spille herrehåndball meldes det med å sende en epost til runar.mellem@bedriftsidretten.no


Kanonball

Kanonball spilles med egen mix-klasse på kunstgress i Nordlandshallen. 6 Spillere på banen, maks 3 herrespillere per lag på banen.


Padeltennis

Hørt om Padeltennis? Idretten blir omtalt som blant de raskest voksende idrettene i verden! Hva er det for noe? En racketsport som er en blanding av Squash og Tennis. Banen ligner på en mindre tennisbane og det er glassvegger som bidrar til at ballen kan holdes i spill. Denne blandingen bidrar til å skape en aktivitetsform som er både artig og lett å mestre. Det at det spilles double, 2v2 gjør det ekstra gøy og mer sosialt. Spillet er lett å lære, de aller fleste opplever både mestring og får raskt framgang. Samtidig som spillet er utfordrende på en morsom måte.

Registrering av spillere: 
Det er ikke tillatt å etterregistrere spillere til alle idrettene etter endt gruppespill. Det betyr i praksis når laget ditt har spilt siste gruppespillkamp er det ikke mulig å hente inn nye spillere. Alle som skal spille uansett idrett skal være ført på laglisten, før sluttspillet starter. 


Kantine

BIB-Cup har egen kantinesalg i hallen. Salget drives av lokale idrettsklubber.


*Avmelding medfører et avmeldingsgebyr på kr 500,- 

** Avmelding etter 1.februar refunderes ikke.

Som deltaker i BIB-Cup 2024 får man et deltakerarmbånd.

Armbåndet gir deg og laget ditt en rekke fordeler blant flere av Bodøs mest populærere spisesteder og aktiviteter. 

Vi er veldig glade og stolte av å Favn servering, PUST og Bodø Actionhall med på laget. Disse har sammen med oss laget tilbud til deg og laget ditt. 

Utvidet informasjon om alle tilbudene sendes ut i god tid før turneringen starter. 


Sportsbaren: 
Hovedsete for de sosiale timene på kvelden under begge dagene, se fotballkamper, spill dart, nyt god drikke og mat sammen med de andre lagene i BIB-Cup. 
- Lag-Quiz fredag 16.februar kl. 20.00
- Bankett og bildevisning lørdag 17.februar fra kl. 21.00
- Egen Cup-pris på drikke* 
- 15% på mat på Sportsbaren*

Bjørk City Nord: 
Fysen på en skikkelig god lunsj mellom kampene? Da legger du turen til Bjørk på City Nord, en rask gåtur fra turneringshallen. 
- 15% på lunsj lørdag 17.februar. 

PUST: 
Som en hver selvrespekterende idrettsutøver er det viktig og fokusere på restitusjon, nyt en avslappende stund i den flytende badstuen midt i sentrum. 
- 20% på alle bookinger i deres flytende badstu. Gjelder fra 16.-18. februar. 
- 20% på Booking av hele badstuen til privat arrangement.
- Rabattkode sendes ut til påmeldte lag.  

Bodø Actionhall: 
Hos Actionhallen kan du og laget ditt leke dere til de sene timer, her finner du Escaperooms, Karaokerom(med beerpong bord), Lasertag og 18 hulls minigolfbane. 
- 15% på alle aktiviteter*
- Egen Cup-pris på drikke*  
- Rabattkode sendes ut til påmeldte lag. 


* Mot fremvisning av armbånd. 


PS: Vi jobber med flere avtaler og enda bedre fordeler til dere! 

Kontaktperson BIB-Cup 2024
Runar Mellem
Runar.mellem@bedriftsidretten.no
tlf: 45488573 

Regler basket 2022.pdf
Regler fotball BIB- cup 2022.pdf
Regler håndball 2022.pdf
Regler Kanonball 2022.pdf
Regler volleyball 2022.pdf


Vi gjør oppmerksom på at lengde på kamper kan variere noe ut fra hvor mange lag som er med.