Ti på Topp

Arrangement

Når Navn
01 mai -
kl 00:00
30 sep.
kl 14:00
Ti på topp Alstahaug/Leirfjord 2024
Nordland Bedriftsidrettskrets
  Les mer  
01 mai -
kl 00:00
30 sep.
kl 14:00
Ti på topp Bodø 2024
Nordland Bedriftsidrettskrets
  Les mer  
01 mai -
kl 00:00
30 sep.
kl 14:30
Ti på topp Fauske 2024
Nordland Bedriftsidrettskrets
  Les mer  
01 mai -
kl 00:00
30 sep.
kl 14:30
Ti på topp Narvik 2024
Nordland Bedriftsidrettskrets
  Les mer  
01 mai -
kl 14:00
30 sep.
kl 16:00
Ti på topp Rana 2024
Nordland Bedriftsidrettskrets
  Les mer  
01 mai -
kl 14:00
30 sep.
kl 16:00
Ti på topp Vefsn 2024
Nordland Bedriftsidrettskrets
  Les mer  
01 mai -
kl 14:00
30 sep.
kl 16:00
Ti på topp Vestvågøy 2024
Nordland Bedriftsidrettskrets
  Les mer  
01 mai -
kl 14:00
30 sep.
kl 16:00
Ti på topp Vågan 2024
Nordland Bedriftsidrettskrets
  Les mer  

De fleste av oss ønsker litt ekstra motivasjon til å være aktive. Ti på Topp hjelper deg ut i nærområdet for små og store naturopplevelser. Du kan gå alene eller sammen med venner, familie eller kollegaer.

Ti på Topp er et godt tilrettelagt turtilbud for barn, voksne og eldre hvor vi tar for oss  ulike toppturer hvert år i Narvik, Vestvågøy, Vågan, Fauske, Bodø, Rana og Alstahaug.

Ti på Topp er en aktivitetsportal med funksjoner som gjør det ekstra kjekt å gå tur. Det er enkelt å registrere turene via Ti på Topp appen. Sesongen starter 1. mai og varer fram til 30. september.

 

Hvem kan delta?
Alle kan delta i Ti på Topp.

 

Hvordan melde seg på?
Du kan melde deg på via aktivitetskalenderen som du finner lengre opp på siden. Det er også mulig å gjøre det samme via appen Ti På Topp. Ved påmelding velger du om du ønsker å delta i bedriftsklassen, venne-og familieklassen eller individuell klasse.

 

Delta med din bedrift (bedriftsklasse)
Ti på Topp er et enkelt, morsomt og sosialt HMS tiltak på din arbeidsplass. Å gjennomføre Ti på Topp  med kollegaer gir økt overskudd, samhold og trivsel blant ansatte. Alle bedrifter kan delta og man kan lage interne konkurranser, eller sammenligne seg med andre bedrifter.

 

Delta med din familie og venner (venne og familieklasse)
Ønsker du å ha med deg venner og familie på et turlag velger du å delta i familie og venneklassen. Hvert lag består av 3-8 deltagere. Del gjerne utfordringen med øvrig familie, vennegjeng og naboer. Hvem klarer alle turene i løpet av sesongen?

 

Familielag
Fra tidligere år har man hatt muligheten til å melde på barn samtidig som man melder på seg selv. Dette kan man fortsatt. Nå kan man "sjekke inn" turene til barne samtidig som man sjekker inn selv når man er på turmålet. Man kan i tillegg registrere egne og barnets turer inne på Min side.

Dersom du har barn som har egen mobiltelefon, og som ønsker å benytte denne til innsjekking under Ti på Topp- konkurransen- er det lettest å melde dem på separat. Altså ikke når du melder deg selv på, men en egen påmelding. Så hvis du oppretter familielaget "Familien Hansen" når du selv melder deg på, søker du bare opp det laget og får barnet inn under samme laget når du melder dem på i etterkant.

 

Delta alene (individuell klasse)
Dersom du ønsker å gjennomføre Ti på Topp alene velger du påmelding i individuell klasse.

 

Hvordan registrere turer og sender inn bilder?
Du kan enten registrere turer her på denne nettsiden via "Min side", eller ved hjelp av appen Ti På Topp (Apple Appstore eller Google Play).  På "Min side" kan du registrere turer og laste opp bilder.
 Husk at du må registrere turkoden som ligger i postkassen på toppene hvis du bruker denne muligheten.

Bruker du appen, skal du bare trykke innsjekksknappen som blir grønn når du er innenfor en gitt radius på turmålet, så er turen registrert. NB! Husk å starte appen og velge/åpne turmålet mens du befinner deg i et område med god dekning før du beveger deg mot turmålet. På denne måten får appen lastet ned posisjon og opppdateringer for målet. Det er da mulig å sjekke inn om det skulle være dårlig mobildekning der. Husk å åpne appen igjen når du kommer innenfor god mobildekning igjen slik at appen får lastet opp registreringen din.

OBS! Det må være minimum 8 timer mellom innsjekkene på samme topp.

 

Etterregistrering av turer på Min side
Det er mulig å etterregistrere turer via Min side i èn uke etter at turen er gjennomført.

 

Hva koster det?
Deltagelse koster kr 250,- per person og kr 150,- for barn under 15 år. Vi har egne bedriftsavtaler for bedrifter som sponser deltakelse for sine ansatte.

 

Premiering?
- Alle som går 10 ulike turer eller mer får premie.
- Barn mellom 0-15 år som går 5 ulike turer får premie.

I tillegg trekkes det flotte premier blant alle som oppfyller kriteriene ovenfor. I tillegg premierer vi de beste bildene både på Instagram og opplasting via min side, samt ikke minst den sprekeste bedriften og familien!