Virtuelle løp

Bedriftsidretten inviterer til virtuelle løp.

Nå har du sjansen til å teste formen din sammen med resten av Nordland sine spreke innbyggere. Med andre ord kan du delta om du bor i Lofoten, Narvik, Bodø, Helgeland, ja uansett hvor i Nordland Fylke man bor! 

Meld deg gjerne inn i vår stravaklubb:  https://www.strava.com/clubs/609810 

Hva med å utfordre en kollega, venn eller familiemedlem til å løpe mot deg?


Grunner til å løpe virtuelle løp hos Bedriftsidretten.

 • Lokal og sosial tilhørighet. 
 • Utfordre hvem du vil, Familie, venner, kolleger osv. 
 • Det er motiverende, Hold formen vedlike, utvikle den videre. 
 • Tren og løp sammen virtuelt, bra for din og andres helse! Sosial distansering. 
 • Løp der du er! 
 • Løpet har en lengre varighet, slik at man kan løpe flere dager, for så å registrere sitt beste forsøk innen for løpets varighet. 
 • Det er lavterskel, Alle kan delta uavhengig av fysisk form! 


Har du spørsmål? Ta kontakt på epost til runar.mellem@bedriftsidretten.no 


Arrangementer

Når Navn
Ingen aktuelle aktiviteter for øyeblikket

Kjøp digitale kampanjer og konkurranser

Vi i Nordland Bedriftsidrettskrets kan skreddersy digitale aktivitetskampanjer og løp til din bedrift.

Vi tilbyr:

 • Et brukervennlig system.
 • God oppfølging.
 • Konkurransedyktige priser.
 • Skreddersydd kampanje
 • Profilering på kampanjen
 • Administrering og oppfølging av kampanjen.

Les mer vår digitale plattform og de ulike typene konkurranser lengre ned på siden. 

Fyll inn kontaktskjemaet under, så kontakter vi deg og sammen finner vi ut hvilken konkurranse som passer deres behov best.
Pris vil regnes ut på bakgrunn av type konkurranse, antall deltakere og konkurransens lengde.


Få tilbud på en digital konkurranse

Registrering
Det er 4 ulike måter å registrere aktiviteten din på: via Strava, Polarflow, idrettenonline appen eller manuelt på konkurransesiden. For å synkronisere konkurransesiden med en av de tre nevnte appene, klikk på ønsket app og følg instruksjonene. Det er gjort på et øyeblikk. Dette gjør du en gang, og når det er gjort vil aktiviteten automatisk registreres i konkurransen. 

Hvordan nå målet?
Som arrangør kan vi begrense eller åpne for ulike typer aktivitet. Vi tilpasser kampanjen/løpet til den aktiviteten som egner seg best, Det kan være alle mulige aktiviteter eller begrenset inn mot mer spesifikke typer aktivitet - Bare fantasien setter grenser. 

Ulike typer konkurranser: 

 • Fast rute med GPX data
  Virtuelle løp krever en rute som settes opp med en "GPX fil" - gjerne lastet ned fra en treningsapp - eller settes opp via en rute etter at du selv har gått opp sporet. Deltakere som melder seg på må koble seg opp til Strava eller Polar og registrere økten sin i en av disse appene. Turen blir automatisk registrert i systemet og sjekker at ruten de har tatt matcher konkurranseruten som du har lastet opp.

 • Raskest distanse
  Sett opp f.eks en 3000 meter konkurranse. Her er det ingen krav om hvor deltageren beveger seg, det er kun et mål om å løpe angitt distanse raskest mulig innenfor angitt periode. Økter registrert via Strava, Polar eller IdrettenOnline appen blir automatisk registrert i resultatlisten få sekunder etter at økten er avsluttet i en av disse appene. Løperne kan løpe så ofte de vil for å forbedre tiden sin.

 • Flest høydemeter
  Denne konkurranseformen utnytter seg også av at deltakeren kobler seg til Strava eller Polar. Men det er også mulig for deltagere å registrere turer de tar manuelt. Her er det ingen krav om hvor deltageren beveger seg, det er kun et mål om å samle flest høydemetre innenfor angitt konkurranseperiode. Økter registrert via Strava og Polar blir automatisk registrert i resultatlisten få sekunder etter at økten er avsluttet i en av disse appene.

 • Lengst distanse
  Tilsvarende som Flest høydemeter, men her gjelder det å tilbakelegge så mange kilometer og mil som de bare klarer innenfor angitt konkurranseperiode. Økter kan registreres både manuelt og automatisk gjennom Strava og Polar. Du kan også angi hvor lang distanse som er målet.

 • Flest treningstimer
  Tilsvarende som Flest høydemeter, men her gjelder det å tilbakelegge så mange treningstimer som man klarer i løpet av konkurranseperioden. Økter kan registreres både manuelt og automatisk gjennom Strava og Polar. Du kan også angi hvor mange treningstimer som er målet.


Hvem kan være med?

Alle kan være med! Du kan også utfordre andre til egne mål, og konkurrere mot venner, familie, kolleger eller mot deg selv. Siden det er en digital konkurranse kan du delta fra hvor som helst i verden. 

Hvorfor være med? 

Flere av oss har nok sofaer som har fått slitt seg litt mer ut enn ønskelig, og ikke vært like aktive som før. I tillegg er vi så heldige å bo i den fineste landsdelen, med et eldorado av tur og treningsmuligheter. La oss komme oss ut!

Ved å være med på denne konkurransen får du ta del i et fellesskap, du er med å sette søkelys på viktigheten av å være i aktivitet på en trygg måte. Du oppfordrer og engasjerer andre til å ta vare på helsen sin, og du viser at hvor enkelt man faktisk kan gjøre det. DU blir en forkjemper for god folkehelse!

For spørsmål eller andre henvendelser send mail til runar.mellem@bedriftsidretten.no 


Praktisk info

 • Påmelding til løpene skjer via EQtiming - Klikk på påmeldingknappen når dere er inne på arrangementet på vår hjemmeside. 
 • Gå, jogg eller løp distansen og registrer resultatet på "min side" https://www.eqtiming.com/no/ 

 

Deltakerne logger inn på "min side" hos https://www.eqtiming.com/no/
 Klikker på fanen som heter Self timing. og følger oppskriften under.

Et bilde som inneholder tekst

Automatisk generert beskrivelse

Et bilde som inneholder tekst

Automatisk generert beskrivelse

 

Når man har registrert resultatet vises det i resultatlisten med engang. 

Et bilde som inneholder tekst

Automatisk generert beskrivelse

 


Kontaktperson: Runar Mellem
Telefon: 45488573
Epost: Runar.mellem@bedriftsidretten.no