8 Polarkraftmil 2022

Hei , Husk at du må registrere aktivitetene dine med et av følgende alternativer:

Bedriftsidretten appen

Bedriftsidretten appen

IdrettenOnline appen

IdrettenOnline appen

Lengst distanse


Plassering Distanse Deltaker
1 816,7 km Kjell Rambol

Vis mer

2 739,2 km Jan Arntsen

Vis mer

3 664,4 km Svenn Petter Hermansen

Vis mer

Totalt 235 deltakere er med. Se resultatlisten

Utfordring

Beveg deg minst 80 km i perioden 14-02-2022 til 11-04-2022  


Godkjente aktiviteter

Fitness walking, , Tredemølle (gange/løping), Gå med truger, Gå trapper, Gåtur, Løping, Løping (på sti), Orientering, Rulleski, Ski (Alpint), Ski (Langrenn), Ski (Randonee),  


Beskrivelse

Beskrivelse 

8 Polarkraftmil Den digitale konkurransen, der målet er å samle minimum 8 mil (80 kilometer) i løpet av 8 uker. Perioden varer fra uke 7 til og med uke 14, altså fra 14. februar til 11.april. Du velger selv om du vil gå, løpe eller gå på ski. Målet er å være i jevnlig aktivitet i denne perioden.

Registrering
Det er fire ulike måter å registrere aktiviteten din på: via Idretten Online appen, Strava, Polarflow eller manuelt på konkurransesiden. STRAVA anbefales som app, det er en utrolig enkel og brukervennlig app. For å synkronisere konkurransesiden med en av de tre nevnte appene, klikk på ønsket app og følg instruksjonene. Det er gjort på et øyeblikk. Dette gjør du en gang, og når det er gjort vil aktiviteten automatisk registreres i konkurransen. 

Hvordan nå målet?
Så enkelt kan du gjøre det: For å nå målet må du gå, løpe eller gå på ski gjennomsnittlig 10 km per uke. Du velger selvsagt selv hvordan du legger opp aktiviteten, Siden dette er en virtuell konkurranse kan du utøve aktiviteten når som helst og hvor som helst. Eksempler på aktiviteter du kan gjøre for å registrere kilometer: Gå til jobb, Gå til butikken, Gå tur med venner/familie/kolleger, Ta en løpetur, gå en skitur, "Walk and talk møter". Bare husk å starte og stoppe registreringen av aktiviteten, så når du fort målet ditt. 

Hvem kan være med?
Alle fra 16 år og oppover kan være med. Utfordre din familie, venner og kolleger. Dere kan også utfordre hverandre til egne mål, og konkurrere internt i familien, vennekretsen eller på arbeidsplassen. 

Hvorfor være med?
Under Covid-19 pandemien har mange i befolkningen mistet sine faste sosiale arenaer, og særlig hardt har idrett og kultur blitt rammet. Mange har hatt hjemmekontor i lange perioder, og ikke vært like aktive som før. Ved å være med på denne konkurransen får du ta del i et fellesskap, du er med å sette fokus på viktigheten av å være i aktivitet på en trygg måte. Du oppfordrer og engasjerer andre til å ta vare på helsen sin, og du viser at hvor enkelt man faktisk kan gjøre det. DU blir en forkjemper for god folkehelse!
Du kan også vinne gode premier ved å nå målet, Alle som når målet på 80 kilometer er med i trekningen av flere gode premier.

Pris:
100,- per deltaker.
Bedrifter som ønsker bedriftsavtale bes ta kontakt ved å sende en mail til runar.mellem@bedriftsidretten.no 


For spørsmål eller andre henvendelser send mail til runar.mellem@bedriftsidretten.no

 

Premie

Hovedpremie: 

  • Et halvt års gratis forbruk av strøm fra Polar Kraft! Etter at gratisperioden med strømavtalen Idrettsstrøm er over, gir du 1 øre for hver kWh du forbruker til ditt lokale idrettslag. Du velger selv hvem som skal få. Les mer her om Idrettsstrøm: https://polarkraft.no/idrettsstrom/ 
  • Premien inkluderer opprinnelsesgaranti! Med opprinnelsesgaranti sikrer Polar Kraft at det produseres like mye fornybar energi fra vannkraft som ditt eget strømforbruk.
    Premien gjelder 6 mnd (fra mai til oktober 2022) gratis strøm inntil et forbruk på 12 500 kWh. Nettleie faktureres som normalt
    Hovedpremien trekkes blant alle som har klart kravet om 80 km i løpet av perioden.