Nordland Bedriftsidrettskrets

Nordland Bedriftsidrettskrets

Er du vår nye kollega? Ledig stilling i Norges Bedriftsidrettsforbund!

Postet av Nordland Bedriftsidrettskrets den 29. Jun 2020

Norges Bedriftsidrettsforbund søker etter kampanjeansvarlig som skal sikre at Bedriftsidretten har de største og mest attraktive aktivitetskampanjene for voksne. Kampanjene skal bidra til synlighet og inntekter til organisasjonen.                                                                                                                                                                                                          

Vårt forbundskontor er på Ullevål stadion, vi har 13 kretskontorer og 55 ansatte. Vi skal nå forsterke vår administrasjon og søker ny medarbeider.

Norges Bedriftsidrettsforbund er et av Norges største særforbund med 2100 bedriftsidrettslag. Vår virksomhet er landsdekkende, ideell og basert på frivillighet. Vi jobber for å skape folkehelse gjennom å bruke arbeidsplassen som arena. Vi tilbyr mer enn 50 aktiviteter i tillegg til kampanjer.


Klikk her for å lese mer om og søke på stillingen!  


0 Kommentar

Perleturer i Salten!

Postet av Nordland Bedriftsidrettskrets den 5. Jun 2020

Vårt nye konsept!


Mange kommer til å feriere i Norge og vi har en fantastisk natur med mange kjente og kanskje ukjente perler i Salten. Våre samarbeidspartnere har bidratt til å beskrive flotte turer rundt om i Saltenområdet. I tillegg til å gå på tur kan du benytte deg av noen av våre samarbeidspartneres tilbud (perlerabatter).
Turmålene er varierte, men alle egner seg ypperlig for familier. I samarbeid med våre «perlevenner» har vi frem til nå beskrevet 35 ulike turmål til idylliske perler rundt om i Salten (og flere blir det i løpet av juni). Vi starter 15. juni og holder på ut september.

 

Vi bruker den samme app og hjemmesideløsningen som i Ti på Topp. 

Les mer og meld deg på her: http://perleturer.tipåtopp.no/  

Ta med deg familie, venner og besøkende til nye steder!


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline