8 NOBLmil for bedre folkehelse 2024

Hei , Husk at du må registrere aktivitetene dine med et av følgende alternativer:

Bedriftsidretten appen

Bedriftsidretten appen

IdrettenOnline appen

IdrettenOnline appen

Lengst distanse


Plassering Distanse Deltaker
1 1,154,9 km Willy R. Hanssen

Vis mer

2 1,057,3 km Heidi Iren Jakobsen

Vis mer

3 769,1 km Sigbjørn Bøtun

Vis mer

Totalt 368 deltakere er med. Se resultatlisten

Utfordring

Beveg deg minst 80 km i perioden 26-02-2024 til 22-04-2024  


Godkjente aktiviteter

★ Tren med en kollega, ★ Walk and Talk, ★Aktiv reisevei, Felles aktivitet, Fitness walking, Gå med truger, Gå trapper, Gåtur, Løping, Løping (på sti), Orientering, Rulleski, Ski (Langrenn), Ski (Randonee), Skiskyting, Topptur til fots, Tredemølle (gange/løping),  


Beskrivelse

8NOBLmil for bedre folkehelse - Den digitale konkurransen, der målet er å samle minimum 8 mil (80 kilometer) i løpet av 8 uker. Perioden varer fra uke 9 til og med uke 16, altså fra 26. februar til 22.april. Du velger selv om du vil gå, løpe eller gå på ski. Målet er å være i jevnlig aktivitet i denne perioden.


Registrering: Det er fire ulike måter å registrere aktiviteten din på: via Idretten Online appen, Strava, Polarflow eller manuelt på konkurransesiden. STRAVA anbefales som app, det er en utrolig enkel og brukervennlig app. For å synkronisere konkurransesiden med en av de tre nevnte appene, klikk på ønsket app og følg instruksjonene. Det er gjort på et øyeblikk. Dette gjør du en gang, og når det er gjort vil aktiviteten automatisk registreres i konkurransen.


Hvordan nå målet?
Så enkelt kan du gjøre det: For å nå målet må du gå, løpe eller gå på ski gjennomsnittlig 10 km per uke. Du velger selvsagt selv hvordan du legger opp aktiviteten, Siden dette er en virtuell konkurranse kan du utøve aktiviteten når som helst og hvor som helst. Eksempler på aktiviteter du kan gjøre for å registrere kilometer: Gå til jobb, Gå til butikken, Gå tur med venner/familie/kolleger, Ta en løpetur, gå en skitur, "Walk and talk møter". Bare husk å starte og stoppe registreringen av aktiviteten, så når du fort målet ditt.

Sykling er ikke tillatt. 

Hvem kan være med? Alle fra 16 år og oppover kan være med. Utfordre din familie, venner og kolleger. Dere kan også utfordre hverandre til egne mål, og konkurrere internt i familien, vennekretsen eller på arbeidsplassen.


Hvorfor være med? Du oppfordrer og engasjerer andre til å ta vare på helsen sin, og du viser at hvor enkelt man faktisk kan gjøre det. DU blir en forkjemper for god folkehelse! Du kan også vinne gode premier ved å nå målet, Alle som når målet på 80 kilometer er med i trekningen av flere gode premier.


Pris:
100,- per deltaker.  

50,- for medlemmer av NOBL

Bedrifter som ønsker bedriftsavtale bes ta kontakt ved å sende en mail til runar.mellem@bedriftsidretten.no


For spørsmål eller andre henvendelser send mail til runar.mellem@bedriftsidretten.no  

Premie

Hovedpremie:

  • Gavekort på Sport1 til en verdi på 15 000,- levert av Nobl

Andre premier: 

  • Gavekort på Hokasko til en maksverdi av 2500,- levert av RunNorge
  • Gavekort på Hokasko til en maksverdi av 2500,- levert av RunNorge
  • Gavekort på valgfri Ti på Topp konkurranse i Nordland. 
  • Gavekort Gampen 2024