BodøStafetten - Løpefest i Bodø!

Postet av Nordland Bedriftsidrettskrets den 15. Jun 2023


Med den største glede kan vi invitere til en storstilt løpefest i Bodø 16.september 2023, endelig er det klart for BodøStafetten

BodøStafetten arrangeres av Bedriftsidretten i Nordland. På laget har vi med flere samarbeidspartnere og frivillige. Sammen vil vi skape et flott arrangement med gode opplevelser for alle deltakere.

Stafetten er åpen for alle deltakere over 16 år. Det er mulig å stille lag med kolleger, venner, naboer eller andre.

Påmeldingen er åpnet!: https://signup.eqtiming.com/paamelding/bodoestafetten-2023/g295.39108?login&Event=bodostafetten#RegisterPrivate

Pris: 1500,- pr lag

Løypa slynger seg rundt Bodø gjennom 8 ulike etapper, etappenes lengde er mellom 600-2100 meter. Totalt 10 kilometer.

Start og mål på parkeringen til Maskinisten.

Løpestart kl. 11.00

https://www.strava.com/segments/35382805


Etappene:

Etappe 1 -

1200 meter

https://www.strava.com/segments/35382828


Etappe 2 -

1000 meter

https://www.strava.com/segments/35382842


Etappe 3 -

800 meter

https://www.strava.com/segments/35382850


Etappe 4 -

780 meter

https://www.strava.com/segments/35382863

Etappe 5 - 

2100 meter

https://www.strava.com/segments/35388491

Etappe 6 - 

2000 meter

https://www.strava.com/segments/35388503

Etappe 7 - 

1400 meter

https://www.strava.com/segments/35388533

Etappe 8 - 

680 meter

https://www.strava.com/segments/35388541

**Etappene kan endres ved uforutsette hendelser**


Er du eller din bedrift interessert i å være samarbeidspartner? Ta kontakt på runar.mellem@bedriftsidretten.no
Saga-Løpene - Bodøs tøffeste!

Postet av Nordland Bedriftsidrettskrets den 7. Jun 2023

Beskrivelse

Saga-løpene er en samling av utfordrende traseer som skal hjelpe deg å holde motivasjonen gjennom sommeren. Løpene kan også brukes som en del av treningen mot Lofoten Skyrace, Høstjakta, Gampen, Børvasstindene Classic og Bodø Run - Bodøryggen.

Påmelding: https://nordland.bedriftsidretten.no/challenge/challenge?id=1272

Pris: 
For deltakere i Gampen: 75,- 
For øvrige deltakere: 150,- 

Ragnarok: Ragnarok er i norrøn mytologi navnet på hele verdens undergang. Blant menneskene i Midgard starter ragnarok med en grusom krig, før det kommer en lang og fryktelig vinter. Løpet er som en krig, lange sammenhengende motbakker. En syrefylt syrefest fra start til slutt!


Midgardsormen: Midgardsormen er en enormt stor og fryktelig orm som ifølge den norrøne mytologien ligger langs havets ytterkant. Den er sønn av jotnen Loke og jotunkvinnen Angerboda og dermed selv en jotne. Tor dreper Midgardsormen, men dør selv av giften som ormen spyr over ham. Midgardsormen slynger seg oppover fjellet og biter seg selv i halen, og løpet føles som at Tor banker Mjølner hardt i lårene dine.

Fenrisulven: Fenrisulven er et skremmende uhyre i ulveskikkelse i den norrøne mytologien. Han er sønn av jotnen Loke og jotunkvinnen Angerboda, bror til Midgardsormen og Hel og halvbror til Sleipner. Fenrisulven er en trussel mot æsene, og derfor ønsker de å lenke ham fast, men de må bruke list, svik og magi for å fange ham. Når ragnarok kommer, bryter Fenrisulven løs fra lenkene sine og dreper Odin, før han selv blir drept av Odins sønn Vidar. Fenrisulven bryter seg raskt løs og begynner å mørne lårene allerede etter kort tid, og ulven gir ikke slipp før du kommer i mål. En skikkelig kamp mot deg selv!

Du velger selvsagt selv om du vil gå, jogge, eller løpe gjennom løpene! Viktigste er at du registrerer turen som en løpetur på klokken/mobilen din. 

Registrering: 
Deltakere som melder seg på må koble seg opp til Strava eller Polar og registrere økten sin i en av disse appene. Turen blir automatisk registrert i systemet og sjekker at ruten de har tatt matcher konkurranseruten som du har lastet opp.
Få sekunder etter at deltakeren avslutter treningsturen sin i Strava, vil økten automatisk bli registrert i resultat- og topplisten.

Du kan som deltaker løpe trasene så mange ganger du vil i løpet av perioden, ditt raskeste forsøk vil alltid være det gjeldene. 


 


Premie

Heder og ære til alle som fullfører!
I tillegg til fantastiske premier levert av fremoverlente løpearrangører!

- Startnummer for to til Høstjakta 2023. 30.september - Svolvær

- Startnummer for  to til Bodøryggen 2023. 30.september - Bodø
- Startnummer for Gampen 2024
- Startnummer til Børvasstindene Classic 2023. 26.august - Bodø

Premiene trekkes blant alle som har fullført alle løpene. 
Ti på Topp Nordland - Nøkkelen til spektakulær natur!

Postet av Nordland Bedriftsidrettskrets den 2. Jun 2023

15. juni starter Ti på Topp Nordland, en fylkesdekkende turkonkurranse som gir deg nøkkelen til 40 spektakulære turmål. Konkurransen varer helt til 30.september. 
Ti på topp er et godt tilrettelagt turtilbud hvor du, familie, venner eller kolleger kan få påfyll og oppleve noe av det beste naturen i Nordland har å by på. 
Konkurranseelementet er litt hva du gjør det til selv, gå én, noen eller alle turene flere ganger. Logg turene eller bare nyt.

Alle som går 10 ulike turer eller flere, får tilsendt et toppjeger sertifikat og er med i trekningen om flotte premier. Den viktigste premien? Det er å finne turgleden. Om du gjør det, har vi lykkes med vårt mål. Å få flest mulig ut på tur.

Påmelding gjøres i Ti på topp-appen eller her:
 https://nordland.tipatopp.no/