Saga-løpene

Hei , Husk at du må registrere aktivitetene dine med et av følgende alternativer:

Bedriftsidretten appen

Bedriftsidretten appen

IdrettenOnline appen

IdrettenOnline appen

Utfordring

Utfør en av konkurranserutene på kortest mulig tid innen 7/31/2023. Konkurranseperioden er 6/7/2023 - 7/31/2023  


Godkjente aktiviteter

Løping, Løping (på sti),  


Beskrivelse

Saga-løpene er en samling av utfordrende traseer som skal hjelpe deg å holde motivasjonen gjennom sommeren. Løpene kan også brukes som en del av treningen mot Lofoten Skyrace, Høstjakta, Gampen, Børvasstindene Classic og Bodø Run - Bodøryggen.


Ragnarok: Ragnarok er i norrøn mytologi navnet på hele verdens undergang. Blant menneskene i Midgard starter ragnarok med en grusom krig, før det kommer en lang og fryktelig vinter. Løpet er som en krig, lange sammenhengende motbakker. En syrefylt syrefest fra start til slutt!


Midgardsormen: Midgardsormen er en enormt stor og fryktelig orm som ifølge den norrøne mytologien ligger langs havets ytterkant. Den er sønn av jotnen Loke og jotunkvinnen Angerboda og dermed selv en jotne. Tor dreper Midgardsormen, men dør selv av giften som ormen spyr over ham. Midgardsormen slynger seg oppover fjellet og biter seg selv i halen, og løpet føles som at Tor banker Mjølner hardt i lårene dine.

Fenrisulven: Fenrisulven er et skremmende uhyre i ulveskikkelse i den norrøne mytologien. Han er sønn av jotnen Loke og jotunkvinnen Angerboda, bror til Midgardsormen og Hel og halvbror til Sleipner. Fenrisulven er en trussel mot æsene, og derfor ønsker de å lenke ham fast, men de må bruke list, svik og magi for å fange ham. Når ragnarok kommer, bryter Fenrisulven løs fra lenkene sine og dreper Odin, før han selv blir drept av Odins sønn Vidar. Fenrisulven bryter seg raskt løs og begynner å mørne lårene allerede etter kort tid, og ulven gir ikke slipp før du kommer i mål. En skikkelig kamp mot deg selv!

Du velger selvsagt selv om du vil gå, jogge, eller løpe gjennom løpene! Viktigste er at du registrerer turen som en løpetur på klokken/mobilen din. 

Registrering: 
Deltakere som melder seg på må koble seg opp til Strava eller Polar og registrere økten sin i en av disse appene. Turen blir automatisk registrert i systemet og sjekker at ruten de har tatt matcher konkurranseruten som du har lastet opp.
Få sekunder etter at deltakeren avslutter treningsturen sin i Strava, vil økten automatisk bli registrert i resultat- og topplisten.

Du kan som deltaker løpe trasene så mange ganger du vil i løpet av perioden, ditt raskeste forsøk vil alltid være det gjeldene. 


 

Premie

Heder og ære til alle som fullfører!
I tillegg til fantastiske premier levert av fremoverlente løpearrangører!

- Startnummer for to til Høstjakta 2023. 30.september - Svolvær

- Startnummer for  to til Bodøryggen 2023. 30.september - Bodø
- Startnummer for Gampen 2024 
- Startnummer til Børvasstindene Classic 2023. 26.august - Bodø

Premiene trekkes blant alle som har fullført alle løpene.