Få en sprekere start på 2023 sammen med Bli Sprekere!

Postet av Nordland Bedriftsidrettskrets den 13. Jul 2022


Nytt år og nye partier med Bli Sprekere er nå åpnet for påmelding. I vinter starter vi 9 ulike grupper og aktiviteter. Som alltid er det noen grupper som blir fult booket med engang, men vi har ledige plasser på følgende grupper: 

Dans - Oppstart i februar
Grunnleggende kurs i Kampsport - Oppstart i februar
Spinning - pågående
Sterk i egen kropp - pågående
Styrke 1 - pågående
Styrke 2 - pågående
Volleyball - Oppstart i februar

Dans: 
Dansing er en enkel time hvor vi koser oss med å bevege oss til musikken, en sang av gangen. Alle kan delta!

Kampsport: 
Bli med å lær grunnleggende teknikk i kampsport. Vi jobber med styrke, balanse, koordinering, bevegelighet, rytmeforandring, smidighet og eksplosivitet. Kurset er åpent for alle og du trenger ingen forkunnskaper.

Her kan du virkelig lære noe nytt og få utfordret deg selv.

Volleyball: 
Bli med å tren Volleyball i vinter sammen med Bedriftsidretten Nordland. Her tilpasser vi treningen til ditt nivå, det vil si at du kan delta uavhengig om du har spilt volleyball før eller ønsker å lære deg det. 

Her trener vi på ulike teknikker for slag og spill. En effektiv og morsom time ledet av vår meget dyktige instruktør.


Påmelding gjøres her: https://bedriftsidrettnordland.ibooking.no/?page=courses&ciid=8167

Mer informasjon om de ulike gruppene finner du her: https://nordland.blisprekere.no/

"Bli Sprekere" tilbyr enkel, effektiv, motiverende og sosial treningsaktivitet som passer for alle!

"Bli Sprekere" er Bedriftsidrettens fellesbetegnelse for all gruppetrening organisert med kvalifisert aktivitetsleder som gir god oppfølging. Hos oss står den enkelte deltaker i fokus. Motivasjon, mestring og morro er sentrale elementer i våre tilbud. Gruppetreninger tilbys både ute og inne og det finnes også ulike kombinasjonstimer (se lokalsiden for mer informasjon).

Vi benytter hele kroppen som arbeidsredskap, med fokus på kjernemuskulaturen slik at det blir givende og gøy å være i fysisk aktivitet. Bedriftsidretten har fokus på folkehelse og lavterskelaktivitet. Vår visjon er å skape "Et Sprekere Norge".

Våre dyktige aktivitetsledere både ser og motiverer deg. Du deltar ut fra ditt nivå. Ved behov får du hjelp til å tilpasse øvelser og intensitet.

Vi gjør det enkelt for deg å være i aktivitet, gi deg den gode følelsen og tilbyr deg et sosialt, inspirerende og trygt fellesskap!

Våre gruppetreninger er åpne. Du trenger ikke være tilknyttet en medlemsbedrift for å delta.