Ingrid stakk av med seieren i 8NOBLmil!

Postet av Nordland Bedriftsidrettskrets den 26. Apr 2023

Ingrid Andreassen fra Svolvær gikk seirende ut av 8Noblmil på 8 uker og vant et gavekort fra Sport1 på hele 15.000 kroner. – Det er helt vilt at jeg faktisk vant blant alle som har deltatt. Skikkelig gøy, sier den glade vinneren fra Lofoten.

Trekkingen av årets 8Noblmil på 8 uker ble foretatt av administrerende direktør i Nobl, Mona Liss Paulsen og Runar Mellem fra Bedriftsidretten i Nordland.

Og det var en storfornøyd Ingrid Andreassen som stakk av med seieren.

– Under lunsjen hadde vi faktisk snakket om hvordan det var å vinne store premier i Lotto. Noen timer senere ringer Bedriftsidretten i Nordland og forteller at jeg er trukket ut som vinner av hovedpremien i 8Noblmil på 8 uker. Veldig moro, utbryter Ingrid.

Konkurrerte med pappa

Hun har akkurat fått overrakt gavekortet på 15.000 kroner. Hva pengene skal gå til har hun ikke helt bestemt seg for, men hun har mange ting på ønskelisten hos Sport1.

– Både dunjakke, telt og sykkel står på ønskelisten. Ettersom jeg og pappa meldte oss på og har konkurrert sammen, tilbydde jeg meg å dele premien med han, men det måtte jeg ikke tenke på.

– Hvem som vant av dere to i konkurransen om flest mil?

– Pappa slo meg så det holdt i antall mil.

Mens Ingrid prikket inn 91,3 kilometer slo pappa Johnny Andreassen til med imponerende 564,8 kilometer på åtte uker.

– Han ble litt for vanskelig å ta ja, men jeg stakk av med premien, sier hun og ler.

Deltatt hvert år

Ingrid har deltatt i aktivitetskonkurransen til bedriftsidretten alle tre årene den har eksistert og har i år både gått på ski og til fots.

– Jeg er aktiv til vanlig, men så er det litt ekstra moro å konkurrere mot andre slik vi har gjort disse åtte ukene. Det er gøy å følge med hvordan man ligger an og veldig kjekt at vi kan bruke strava, mener Ingrid.

Men hun skulle gjerne sett at hun var enda mer aktiv enn de ni milene hun rakk å gjennomføre.

– Jeg hadde ambisjoner om å gå mye mer, men det skal jo passe inn i en ellers hektisk hverdag, avslutter hun.

Administrerende direktør i Nobl, Mona Liss Paulsen og Runar Mellem fra Bedriftsidretten i Nordland er begge kjempefornøyde med årets innsats i 8Noblmil, som ikke bare ga deltakerrekord mens også distanserekord. Deltakerne har til sammen gått en runde rundt jorda pluss fem ganger Norge på langs!

Deltakerrekord

Det er tredje året Bedriftsidretten i Nordland arrangerer utfordringen åtte mil på åtte uker – i år i samarbeid med Nobl. Og konkurransen har skapt stort engasjement i hele fylket med hele 398 påmeldte deltakere i konkurransen. Det er nær en dobling fra i fjor.

Av de nær 400 påmeldte var det 247 deltakere som fullførte kravet om åtte mil og av disse ble det trukket ut tre heldige vinnere. Ingrid som prikket inn 91,3 kilometer ble trukket ut som vinner av gavekortet på 15.000 kroner. I tillegg vant Silje Olsen og Synnøve Gjelsten Mortensen hvert sitt par Hokasko.

Jorda rundt og litt til

Runar Mellem i Bedriftsidretten er strålende fornøyd med årets konkurranse og er imponert over deltakelsen rundt om i fylket.

– Vi har ikke bare hatt rekorddeltakelse, men engasjementet og samlet distanse har vært helt rått! Totalt har deltakerne samlet hele 52485,24 kilometer i løpet av disse åtte ukene konkurransen har pågått. Det tilsvarer en runde rundt jorden + Norge på langs 5 ganger! Det er imponerende, sier Runar Mellem i Bedriftsidretten i Nordland.

Gikk 1,9 mil om dagen!

Selv om det ikke er om å gå lengst i denne konkurransen, var det mange deltakere som gikk mye lengre enn de pålagte åtte milene. Aller mest imponerende er deltakelsen til pensjonisten Willy R. Hanssen, som feide alle andre deltakere av banen med hele 1062,7 kilometer i løpet av åtte uker. Det gir tett på 1,9 mil per dag!

Det er ikke tilfeldig at distansen er åtte mil på åtte uker. Ifølge Mellem er anbefalingen fra folkehelseinstituttet 150 minutter moderat aktivitet hver uke. Dersom man går 10 kilometer i uka med et gjennomsnittlig gangtempo, bruker du om lag 150 minutter!


*Saken er lånt og hentet fra NOBL https://www.nobl.no/2023/aktuelt/ingrid-stakk-av-med-seieren-i-8noblmil-og-vant-15-000/ 1 Kommentar

Endelig starter Ti på topp!

Postet av Nordland Bedriftsidrettskrets den 14. Apr 2023

Ti på topp er et godt tilrettelagt turtilbud hvor du, familie, venner eller kolleger kan få påfyll og oppleve noe av det beste naturen i ditt nærmiljø har å by på. 
Vi har turer for alle, uansett fysisk form. Både lavterskel og for fjellgeita. I appen Ti på topp ligger turbeskrivelser, løypekart og bilder.  
Konkurranseelementet er litt hva du gjør det til selv, gå én, noen eller alle turene flere ganger. Logg turene eller bare nyt.

Den viktigste premien? Det er å finne turgleden. Om du gjør det, har vi lykkes med vårt mål. Å få flest mulig ut på tur.

I år arrangerer Bedriftsidretten Nordland 8 Ti på topp konkurranser i Nordland Fylke.