8 Polarkraftmil - Vinn 6 måneder med gratis strøm!

Postet av Nordland Bedriftsidrettskrets den 11. Jan 2022

Nordland Bedriftsidrettskrets og Polar Kraft AS har den store gleden av å invitere til en ny aktivitetskampanje - 8 Polarkraftmil!  
Den digitale konkurransen der målet er å samle minimum 8 mil (80 kilometer) i løpet av 8 uker. Du velger selv om du vil gå, løpe eller gå på ski. Målet er å være i jevnlig aktivitet i perioden. Perioden varer fra uke 7 til og med uke 14, altså fra 14. februar til 11.april. 

Aktivteten registreres via telefon, treningsklokke eller manuelt på konkurransens hjemmeside. Superenkelt og fort gjort! 


Hvordan skal jeg nå målet? Er ikke 80 kilometer veldig langt da? Å Bevege seg 80 kilometer på en dag eller en uke er langt. Men å bruke 8 uker på 80 kilometer gjør det overkommerlig for de aller fleste! Alt man trenger å gjøre er å bevege seg 10 kilometer i uken, eller ca 1,5 kilometer per dag.

Så enkelt kan du gjøre det: For å nå målet må du gå, løpe eller gå på ski gjennomsnittlig 10 km per uke. Du velger selvsagt selv hvordan du legger opp aktiviteten, Siden dette er en virtuell konkurranse kan du utøve aktiviteten når som helst og hvor som helst. Eksempler på aktiviteter du kan gjøre for å registrere kilometer: Gå til jobb, Gå til butikken, Gå tur med venner/familie/kolleger, Ta en løpetur, gå en skitur, "Walk and talk møter". Bare husk å starte og stoppe registreringen av aktiviteten, så når du fort målet ditt. 

Hvem kan være med?
Alle fra 16 år og oppover kan være med. Utfordre din familie, venner og kolleger. Dere kan også utfordre hverandre til egne mål, og konkurrere internt i familien, vennekretsen eller på arbeidsplassen. 

Hvorfor være med?
Under Covid-19 pandemien har mange i befolkningen mistet sine faste sosiale arenaer, og særlig hardt har idrett og kultur blitt rammet. Mange har hatt hjemmekontor i lange perioder, og ikke vært like aktive som før. Ved å være med på denne konkurransen får du ta del i et fellesskap, du er med å sette fokus på viktigheten av å være i aktivitet på en trygg måte. Du oppfordrer og engasjerer andre til å ta vare på helsen sin, og du viser at hvor enkelt man faktisk kan gjøre det. DU blir en forkjemper for god folkehelse!
Du kan også vinne gode premier ved å nå målet, Alle som når målet på 80 kilometer er med i trekningen av flere gode premier.

Pris:
100,- per deltaker.
Bedrifter som ønsker bedriftsavtale bes ta kontakt ved å sende en mail til runar.mellem@bedriftsidretten.no 


For spørsmål eller andre henvendelser send mail til runar.mellem@bedriftsidretten.no

Påmelding gjøres her: https://nordland.bedriftsidretten.no/challenge/Challenge?id=986
 

Hovedpremie: 

  • Et halvt års gratis forbruk av strøm fra Polar Kraft! Strømmen leveres som idrettsstrøm, Her velger vinneren hvilket idrettslag som får utbetaling fra vinnerens strømforbruk. Les mer her om Idrettsstrøm: https://polarkraft.no/idrettsstrom/ 
  • Premien inkluderer opprinnelsesgaranti! Med opprinnelsesgaranti sikrer Polar Kraft at det produseres like mye fornybar energi fra vannkraft som ditt eget strømforbruk.
    Premien gjelder 6 mnd (fra mai til oktober 2022) gratis strøm inntil et forbruk på 12 500 kWh. Nettleie faktureres som normalt
    Hovedpremien trekkes blant alle som har klart kravet om 80 km i løpet av perioden.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.