Delta på 8 PolarKraftmil!

Postet av Nordland Bedriftsidrettskrets den 4. Feb 2021

8 Polarkraftmil - en digital konkurranse

Sammen med Polar Kraft AS arrangerer vi i Nordland Bedriftsidrettskrets en digital konkurranse for å aktivisere folk flest! Det er ingen hemmelighet at under Covid-19 er det mange som ikke har fått beveget seg like mye som før, og kanskje ikke i det hele tatt. Derfor oppfordrer vi alle til å delta, og vi har en helt elektrisk hovedpremie! 


Den digitale konkurransen, der målet er å samle minimum 8 mil (80 kilometer) i løpet av 8 uker. Perioden varer fra uke 7 til og med uke 14, altså fra 15. februar til 12.april. Du velger selv om du vil gå, løpe eller gå på ski. Målet er å være i jevnlig aktivitet i denne perioden.

Så enkelt kan du gjøre det: For å nå målet må du gå, løpe eller gå på ski gjennomsnittlig 10 km per uke. Du velger selvsagt selv hvordan du legger opp aktiviteten, Siden dette er en virtuell konkurranse kan du utøve aktiviteten når som helst og hvor som helst.

Ved å være med på denne konkurransen får du ta del i et fellesskap, du er med å sette fokus på viktigheten av å være i aktivitet på en trygg måte. Du oppfordrer og engasjerer andre til å ta vare på helsen sin, og du viser at hvor enkelt man faktisk kan gjøre det. DU blir en forkjemper for god folkehelse!

 

Hovedpremie: Et års gratis forbruk av strøm!*
*Premien gjelder 12 mnd gratis strøm inntil 25 000 kWh, nettleie blir fakturert som normalt.

Hovedpremien trekkes blant alle som har klart kravet om 80 km i løpet av perioden.  

 

Flere premier blir publisert fortløpende.


Påmelding: https://nordland.bedriftsidretten.no/challenge/Challenge?id=723


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.