Stiller med 17 ansatte på Hålogalandsløpet. Løper for inntekt til Kreftforeningen

Postet av Nordland Bedriftsidrettskrets den 18. Sep 2020

Hålogalandsmila 2020 er Bedriftsidretten Nordland sitt første mosjonsløp i Narvik. Torsdag 1.oktober kan     alle som har lyst å komme i bedre form delta på gateløpet hvor man enten går, jogger eller løper 5 km eller 10 km.                                                                                                                                                                                                                        

Dette har NB Engros fått med seg, og har meldt på hele 17 deltakere fra bedriften. De stiller til start med deltakere som både skal løpe 10 km, og gå den halve distansen. For de handler det om å ha det gøy, hvor de først skal ut å trimme, for dernest å møtes på «kroa» for å evaluere løpet

- Selv om det kan være prestisje i løpet over brua, så er det det sosiale som er viktigst, sier de ansatte.

NB Engros opplyser at daglig leder Jens Petter Opshaug har bestemt at bedriften gir 10 øre pr løpt meter av NB-gjenget i sum til Kreftforeningen, dette for å skape en ekstra motivasjon for å få flere med på Hålogalandsmila.

De utfordrer nå flere bedrifter i Narvik om å gjøre det samme

Ansatte i NB Engros er en aktiv gjeng som aldri har vært redd for å ta en utfordring. Mange er med på Ti på Topp, og legger bedriften til rette for fellesturer hvor de deltar på Midnattssolreittet og Midnight Sun Marathon 

NB Engros med hovedkontoret på Fagernes i Narvik har 40 ansatte, omsetter for mer enn 200 millioner kroner årlig og har også butikker og salgskontor på Finnsnes, Harstad, Bodø og Mo i Rana. NB Engros er en del av Nordengros-kjeden som er landets største leverandør av forbruksvarer.


https://nordland.bedriftsidretten.no/events/p/1000044591/halogalandsmila-2020


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.