Velkommen på ridekurs, til gamle og nye elever!

Postet av Dikemark Rideklubb den 28. Aug 2022

Hestene har har hatt en deilig sommerferie, med flere uker på beite sammen. Nå er de veldig klare for å møte gamle kjente på høstens ridekurs! Velkommen til ridekurs ønsker vi både nye og gamle elever!😍
Sommerferie

Postet av Dikemark Rideklubb den 16. Jun 2022

Rideskolen følger skoleferien, og vi minner alle medlemmer om at rideskolens siste dag før ferien er fredag 17. juni 2022.

Vi benytter anledningen til å ønske alle medlemmer en riktig god sommer :-)!
Påmeldingen for høstens kurs er åpnet!

Postet av Dikemark Rideklubb den 15. Mai 2022

Nå kan du melde deg på ridetimer for høstens kurs


Elever som allerede går i rideskolen er garantert plass ved påmelding innen sommerferien. Ellers fylles timene opp fortløpende 😊
Velkommen til dugnad lørdag 7.mai - kl.1230-1500

Postet av Dikemark Rideklubb den 24. Apr 2022

Sommeren nærmer seg, og etter 2 år nedstengning er det lenge siden vi har hatt en real dugnad.
Anlegget har derfor behov for litt oppfriskning, og vi håper så mange som mulig kan være med å bidra.

Vi trenger hjelp av alle, til både raking, vasking, beising, snekring. Her finnes det oppgaver til både stor og liten :-) Ta gjerne med egen rake, diverse verktøy og arbeidshansker. Dikemark stiller med alt det praktiske, samt noe godt spise og drikke på slutten av dugnaden. 

Håper så mange som mulig har mulighet til å stille opp, både barn og voksne fra både rideskole og privat- oppstallører, og andre som er glade i den fine klubben vår!

Velkommen til alle, håper vi sees!

Til minne om Tom Øiestad

Postet av Dikemark Rideklubb den 10. Mar 2022


Det er med stor sorg at vi må informere om at Tom Øiestad døde tirsdag 8. mars på Bærum sykehus etter å ha kjempet mot kreften siden i fjor sommer. Tom ble bare 62 år gammel og etterlater seg en datter.


Tom har i mange år vært en betydelig del av miljøet vårt i rideklubben og bidratt stort i både styreverv og ikke minst som ‘vedlikeholdssjefen vår’ på ridesenteret. Tom har mye av æren for at anlegget har fått et betydelig løft, hvilket har blitt verdsatt stort av både mennesker og hester. Hans nøyaktighet og ønske om å gjøre kun det beste har satt sitt veldig positive preg på stedet vårt. På årsmøtet i mars 2020 ble han hedret spesielt for sin innsats med koselige ord og et malt bilde av han selv og Zemba, noe han satte stor pris på.


Det vi allikevel husker Tom best for var det varme og alltid positive menneske han var. Tom hadde alltid tid til en prat, ville gjerne bidra og interesserte seg genuint i andre mennesker. Han elsket hestene og de elsket han. Tom var mester i å klø på de gode stedene.  De seneste årene ble det mest tur som Tom prioriterte og Zemba var hans makker.


Det er ganske uvirkelig å forstå at vi ikke skal møtes igjen i stallen hvor Tom for ikke så lenge siden var innen om på besøk. Du vil bli svært savnet, og vi lyser fred over ditt minne.


Det er begravelse i Østenstad Kirke torsdag 17. mars kl. 10.00 og dette er Link til minnesiden.