Påmeldingen for høstens kurs er åpnet!

Postet av Dikemark Rideklubb den 15. Mai 2022

Nå kan du melde deg på ridetimer for høstens kurs


Elever som allerede går i rideskolen er garantert plass ved påmelding innen sommerferien. Ellers fylles timene opp fortløpende 😊
Velkommen til dugnad lørdag 7.mai - kl.1230-1500

Postet av Dikemark Rideklubb den 24. Apr 2022

Sommeren nærmer seg, og etter 2 år nedstengning er det lenge siden vi har hatt en real dugnad.
Anlegget har derfor behov for litt oppfriskning, og vi håper så mange som mulig kan være med å bidra.

Vi trenger hjelp av alle, til både raking, vasking, beising, snekring. Her finnes det oppgaver til både stor og liten :-) Ta gjerne med egen rake, diverse verktøy og arbeidshansker. Dikemark stiller med alt det praktiske, samt noe godt spise og drikke på slutten av dugnaden. 

Håper så mange som mulig har mulighet til å stille opp, både barn og voksne fra både rideskole og privat- oppstallører, og andre som er glade i den fine klubben vår!

Velkommen til alle, håper vi sees!

Til minne om Tom Øiestad

Postet av Dikemark Rideklubb den 10. Mar 2022


Det er med stor sorg at vi må informere om at Tom Øiestad døde tirsdag 8. mars på Bærum sykehus etter å ha kjempet mot kreften siden i fjor sommer. Tom ble bare 62 år gammel og etterlater seg en datter.


Tom har i mange år vært en betydelig del av miljøet vårt i rideklubben og bidratt stort i både styreverv og ikke minst som ‘vedlikeholdssjefen vår’ på ridesenteret. Tom har mye av æren for at anlegget har fått et betydelig løft, hvilket har blitt verdsatt stort av både mennesker og hester. Hans nøyaktighet og ønske om å gjøre kun det beste har satt sitt veldig positive preg på stedet vårt. På årsmøtet i mars 2020 ble han hedret spesielt for sin innsats med koselige ord og et malt bilde av han selv og Zemba, noe han satte stor pris på.


Det vi allikevel husker Tom best for var det varme og alltid positive menneske han var. Tom hadde alltid tid til en prat, ville gjerne bidra og interesserte seg genuint i andre mennesker. Han elsket hestene og de elsket han. Tom var mester i å klø på de gode stedene.  De seneste årene ble det mest tur som Tom prioriterte og Zemba var hans makker.


Det er ganske uvirkelig å forstå at vi ikke skal møtes igjen i stallen hvor Tom for ikke så lenge siden var innen om på besøk. Du vil bli svært savnet, og vi lyser fred over ditt minne.


Det er begravelse i Østenstad Kirke torsdag 17. mars kl. 10.00 og dette er Link til minnesiden.
Få plasser igjen på rideukene sommeren 2022

Postet av Dikemark Rideklubb den 7. Mar 2022


Har du planer om å melde barnet ditt på rideuke hos oss, må du være rask. 

Det er nå kun ledig på rideuke 31. Uke 25,26 og 32 er fulle.Påmelding til rideuker 2022 er nå åpnet

Postet av Dikemark Rideklubb den 19. Des 2021

Velkommen til rideuke i sommer!
Rideuken varer fra mandag til fredag, kl. 08.00 - 17.00 alle dagene.

I løpet av uken vil vi gjennomgå disse aktivitetene: - Stallstell - Dressur - Sprang - Hestestell - Teori

Kurset legges til rette etter hvilket nivå elevene er på enten det er nybegynner, ridd tidligere eller øvet nivå. Du må være 8 år eller eldre for å kunne delta.

Kurset koster kr. 3.900,-. Depositum på kr. 1000,- må betales ved bestilling. For å delta på rideukene må man være medlem av Dikemark Rideklubb. De som ikke er medlem ved påmelding meldes automatisk inn, og medlemsavgift kommer i tillegg til kursavgiften.  Påmelding er først gyldig når depositum er betalt. Resterende beløp faktureres før rideukestart. Ved avbestilling blir ikke depositumet refundert. Måltider er ikke inkludert. Ta med mat og drikke.

Lurer du på hvordan det er på rideuke? Her er en film om rideuker på Dikemark 2020 - YouTube

Rideleir for voksne: Vi har god erfaring med å lage voksengrupper på rideleirene som får egen oppfølging. Dette har blitt populært og hjelper voksne til å bli mer trygg på hest både i salen og i stallen! Vi har gjerne foreldre på kurs som ønsker å lære mer om hest for å ta del i barnas hobby, voksne som vil ta opp igjen barndommens ridegleder eller øvede ryttere som vil utfordre seg selv og ri intensivt en uke. Ta gjerne kontakt for å høre mer!

Du kan velge mellom fire forskjellige rideuker: - uke 25, uke 26, uke 31 og uke 32.

Påmelding sendes til rideskolen info@dikemarkrideskole.no