Gampen 2022 - Se den komplette terminlisten!

Postet av Nordland Bedriftsidrettskrets den 16. Feb 2022

Du er velkommen til å delta på alle våre 12 løp våren og høsten 2022. Bruk gjerne Gampen til å komme i form. Har du ingen form er du spesielt velkommen og ta gjerne med deg flere arbeidskollegaer til felles trim. Gampen er et lysbetont bidrag til bedre helse!

Med løpeglede i fokus blir vi sprekere! Bli med på Bedriftsidrettens sin tradisjonsrike trimkarusell!

Dette passer for ALLE, uansett nivå!


Påmelding

Påmelding skjer elektronisk via linken under:

Påmelding Gampen

Pris
Pris for alle løp 1099,-

 

Løp 1 - Bratten

Dato: 20.april
Klokkeslett: 19:00
Distanse: 5 km

Beskrivelse: Start og målgang er ved Bratten aktivitetspark. Løpet går i sin helhet på asfalt. Løpet følger gang og sykkelveien fra Bratten og nordover til Løpsmarka. Vending ved butikken på Løpsmarka. Samme løype tilbake til Bratten.

https://www.strava.com/segments/14357226


LØP 2 – HOPEN

Dato: 27.april
Klokkeslett: 19:00
Distanse: 4km

Beskrivelse: Start og målgang 200 meter nord for rundkjøringen til Tverlandsbua. Løpet går i sin helhet på asfalt. Løpet følger gang- og sykkelveien langs gamle riksvei 80 rundt Hopen. Løpet er godt skiltet og følger sykkelvei over Tverlandsbrua til mål.

https://www.strava.com/segments/11990244


LØP 3 – BAUTALØPET

Dato: 4.mai
Klokkeslett: 19:00
Sted: Maskinisten
Distanse: 3.7km

Beskrivelse: Løpet går på grus innover Maskinisten og er omtrent 3.7km langt. Løpet går innover den venstre grusveien mot sandtaket. Over jernbanen og langs Bodin Leir. Løpet tar til høyre ved elveparken og følger elven opp til forsøksgården, her krysses elven og løpet går under jernbanen før det går tilbake til Maskinisten. Et fartsfylt og morsomt løp!

https://www.strava.com/segments/17620048


LØP 4 – 10km Mørkved

Dato: 11.mai
Klokkeslett: 19:00
StedMørkvedbanen
Distanse: 10km

Beskrivelse: Start og målgang er ved løpebanen på Mørkvedlia idrettspark. Løpet går i sin helhet på asfalt. Fra Mørkvedlia idrettspark tar løypa til høyre langs Mørkvedveien. Ved ankomst Soløyvannsveien går løypa til venstre. Soløyvannsveien følges så mot Arlia for deretter å ta samme vei tilbake.

https://www.strava.com/segments/14702307


LØP 5  - RENSÅSEN

Dato: 18.mai
Klokkeslett: 19:00
Sted: Rensåsen
Distanse: 3km

Beskrivelse: Start og målgang ut mot Sivert Nielsens gate ved gamle Svømmehallen. Løpet går på grusbelagt sti inne i parken. Løpet går over 3 runder av ca 800 meter. Start og målgang er litt avskilt fra selve vendingen.

https://www.strava.com/segments/17768816


LØP 6 – Bremnes fort - Geitvågen

Dato: 25.mai
Klokkeslett: 19:00
Sted: Bremnes Fort
Distanse: 4.3 km

Beskrivelse: Start ved Bremnes Fort, videre mot campingplassen i Løpsvika. Følger grusveien gjennom campingplassen og videre til Telegrafbukta, Løper over Gravodden og inn til Ausvika. Her løper man mot parkingsplassen ved Geitnakken, og for så å løpe den gruslagte stien mot Geitnakken. Sluttspurten her er lang og flat, da målgang er helt ute ved "muren". Kanskje det frister med et bad etter målgang, da er det bare å hoppe i saltvannsbassenget! Dette er en naturskjønn trase, der det løpes forbi flere vakre strender og et løp samtlige kan mestre godt. Det løpes på grus, gress og sand.

https://www.strava.com/segments/29722412


Løp 7 - Svartneset

Dato: 1.juni
Klokkeslett: 19:00
Sted: Bestemorenga/Mjåvassveien
Distanse: 6,6km

Beskrivelse: Løypa går ned Mjåvassveien  til Svartnes og følger en opparbeidet ski/Hestevei til travbanen og ut på Soløyvannsveien, under skibruen og en liten rundet på Bestemorenga før målgang ved Bestemorstua. Det løpes på grus, asfalt, gress og jord, Et løp med alt!

https://www.strava.com/segments/28670366


Løp 8 - Junkerfjellet

Dato: 8.juni
Klokkeslett: 19:00
Sted: Bestemorenga
Distanse: 3. km

Beskrivelse: Løpet starter på Bestemorenga med målgang på toppen av Junkerfjellet. Løpet er 3 km langt. Løpet foregår på grusvei.

https://www.strava.com/segments/17943332


Løp 9 - Bratten

Dato: 17.august
Klokkeslett: 19:00
Distanse: 5 km

Beskrivelse: Start og målgang er ved Bratten aktivitetspark. Løpet går i sin helhet på asfalt. Løpet følger gang og sykkelveien fra Bratten og nordover til Løpsmarka. Vending ved butikken på Løpsmarka. Samme løype tilbake til Bratten.

https://www.strava.com/segments/14357226


LØP 10  – KEISERVARDEN

Dato: 24.august
Klokkeslett: 19:00
Sted: Rønvikfjellet
Distanse: 2.1 km

Beskrivelse: Beskrivelse: Start ved parkeringsplassen til Keiserstien. Vi løper den flotte stien opp mot fjellet og avslutter helt på toppen av Keiservarden! Løpet er ca 2.1 km, Bli med på årets flotteste og mest majestetiske løp!

https://www.strava.com/segments/17768768


LØP 11 – Vågøyvannet rundt

Dato: 31.august
Klokkeslett: 18:00
Sted: Maskinisten
Distanse: 8.3km

Beskrivelse: Start og målgang ved parkeringsplassen til Maskinisten. Løypa går på gruslagt sti samt jordsti. OBS! Jordstien kan bli noe glatt ved regn. Løypa følger lysløypa fra Maskinisten og opp mot Vågøyvannet. Rett før vannet tar du stien som går til høyre langs vannet. Ved enden av vannet tar du stiveien som går til høyra og opp til toppen av lysløypa ovenfor Bestemorenga. Her tar løypa til venstre og følger lysløypa ned til Maskinisten.


LØP 12 – Nyholmen

Dato: 7.september
Klokkeslett: 18:00
Sted: Togstasjonen
Distanse: 3.5km

Beskrivelse: Start ved rundkjøringen i Jernbaneveien og mål på Nyholmen Skanse. Løypen går på asfalt. Vi løper langs Jernbaneveien fram til vi svinger ned på Dreyfushammeren ved Esso. Denne veien følger vi, før vi løper ned til Rønvikfjæra og følger denne til Burøyveien. Derfra holder vi oss på veien helt fram til målgang på Nyholmen skanse.

https://www.strava.com/segments/21772664
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.