Nye turkonsepter - Planlegg sommeren med oss!

Postet av Nordland Bedriftsidrettskrets den 19. Mai 2021

Det går mot norgesferie i år også, men det er ingen grunn til å henge med hode! Bedriftsidretten i Nordland har utviklet to nye turkonsepter som kan brukes i planleggingen av din ferie. Med Ti på Topp Nordland og Perleturer i Salten blir de nye lokale opplevelsene og de uforglemmelige øyeblikkene mer tilgjengelig enn noen gang. Bli med å oppleve den majestetiske naturen vi har i nord! 

Ti på Topp Nordland

Her har vi samlet 25 spektakulære turmål rundt om i hele fylket i kategorien: middels +  og krevende. Alle som går 10 ulike turmål eller flere vil få sitt eget sertifikat: Toppjæger 2021.

Et bilde som inneholder tekst, skilt, natur, fjell

Automatisk generert beskrivelse

Dette er første utgave av Ti på Topp Nordland. Har du noen gang sittet i en bil og sett på det vakre fjellene du passerer og tenkt at der skulle jeg gjerne ha vært? Men Ti på Topp Nordland kan du nettopp det, gjennom trygge og gode turbeskrivelser gjør vi 25 av Nordlands fineste topper tilgjengelig for deg!
Hvem blir Norges første Toppjæger? Ta turen til Nordland og får en aktiv sommer.

Les mer og se turmålene i Ti på Topp Nordland her: Ti på Topp Nordland 2021 

 

Perleturer i Salten

 

Vi har en fantastisk natur med mange kjente og ukjente perler i Salten. Bli med bedriftsidretten på spennende turer i hele regionen.
Vi har nå 45 ulike Perleturer med i prosjektet. Disse er laget i samarbeid med 28 ulike samarbeidspartnere, eller perlevenner som vi kaller de. Våre samarbeidspartnere har bidratt til å beskrive flotte turer rundt om i Saltenområdet. I tillegg til å gå på tur kan du benytte deg av noen av våre samarbeidspartneres tilbud. Turmålene er varierte, turene er stort sett i kategorien enkel, og passer veldig bra for barnefamilier. Vi her helt overbevist om at alle som deltar vil oppdage nye steder og vakre perler i regionen.

Les mer om Perleturer i Salten her:  Perleturer i Salten 2021


Bedriftsavtale

I begge disse tilbudene bruker vi Ti på Topp-appen, og prisen er den samme som for vanlig Ti på Topp:  kr. 199,- for voksne og kr. 125,- for barn. Til både Ti på Topp Nordland og Perleturene vil det være mulig å inngå bedriftsavtale.

Vi kan også lage gavekort for disse to aktivitetene.

Vårt mål er å få flere folk ut i aktivitet og samtidig øke kunnskap og kjennskap til fylket vårt.

Ta kontakt per epost til nordland@bedriftsidrett.no dersom dere ønsker mer informasjon eller å inngå en bedriftsavtale.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.