Status under Covid 19

Postet av Nordland Bedriftsidrettskrets den 14. Jan 2021

Bedriftsidretten på lik som alle andre tar del i den nasjonale dugnaden og følger alle retningslinjer, tiltak, råd og påbud fra helsemyndighetene lokalt og nasjonalt. Idretten, og spesielt voksenidretten, har vært hardt rammet av den pågående pandemien, og slik vil det nok være enda noen måneder.

I januar 2021 skulle NBIK startet en nye periode med Bli Sprekere og i februar skulle vi arrangert det tradisjonsrike BiB-cup. Men vi vet alle at det ikke er mulig å få til, slik situasjonen er nå.  

Nordland Bedriftsidrettskrets gleder oss til å starte opp aktiviteter igjen så snart det er forsvarlig, og derfor har vi ikke avlyst Bli sprekere eller BiB-cup 2021, men utsatt arrangementene. Bli Sprekere starter opp så snart helsemyndighetene tillater det, og BIB-Cup er utsatt til høsten. Vi har ingen spesifikk dato, men det vil vi komme tilbake til så snart det er klart.

I mellomtiden oppfordrer vi alle til å holde seg i fysisk aktivitet gjennom turer og andre utendørsaktiviteter.

Ski på topp er en aktivitet vi arrangerer som går som normalt, Vi har plukket ut mange fantastiske skiturer i den flotte naturen i Narvik, Salten og Rana området. Konkurransene varer til april måned.
Ta med deg dine venner, kolleger eller familie på tur. Turmålene er varierte, så du kan få tellende tur både hverdag og helg. Noen lette, noen middels turer, mens vi har også noen mer krevende skiturer godt utenfor de preparerte skiløypene.
Påmelding til de forskjellige konkurransene finner du her:
http://www.trimpoeng.no/i/skipatoppsalten21
http://www.trimpoeng.no/i/skipatoppnarvik21
http://www.trimpoeng.no/i/skipatopprana21

Vi jobber også med andre aktiviteter som kan gjennomføres trygt og med gjeldene tiltak. Her gjelder det å følge oss på hjemmesiden, og i sosiale medier.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.