Få en sprekere vinter med bedriftsidretten!

Postet av Nordland Bedriftsidrettskrets den 13. Jul 2022

Ny vinter og nye partier med Bli Sprekere er nå åpnet for påmelding. I vinteren kan dere velge mellom 6 ulike grupper og aktiviteter.

Påmelding gjøres her: https://bedriftsidrettnordland.ibooking.no/?page=courses&ciid=8167

Mer informasjon om de ulike gruppene finner du her: https://nordland.blisprekere.no/

"Bli Sprekere" tilbyr enkel, effektiv, motiverende og sosial treningsaktivitet som passer for alle!

"Bli Sprekere" er Bedriftsidrettens fellesbetegnelse for all gruppetrening organisert med kvalifisert aktivitetsleder som gir god oppfølging. Hos oss står den enkelte deltaker i fokus. Motivasjon, mestring og morro er sentrale elementer i våre tilbud. Gruppetreninger tilbys både ute og inne og det finnes også ulike kombinasjonstimer (se lokalsiden for mer informasjon).

Vi benytter hele kroppen som arbeidsredskap, med fokus på kjernemuskulaturen slik at det blir givende og gøy å være i fysisk aktivitet. Bedriftsidretten har fokus på folkehelse og lavterskelaktivitet. Vår visjon er å skape "Et Sprekere Norge".

Våre dyktige aktivitetsledere både ser og motiverer deg. Du deltar ut fra ditt nivå. Ved behov får du hjelp til å tilpasse øvelser og intensitet.

Vi gjør det enkelt for deg å være i aktivitet, gi deg den gode følelsen og tilbyr deg et sosialt, inspirerende og trygt fellesskap!

Våre gruppetreninger er åpne. Du trenger ikke være tilknyttet en medlemsbedrift for å delta.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.