Ulike typer konkurranser: 

 • Fast rute med GPX data
  Virtuelle løp krever en rute som settes opp med en "GPX fil" - gjerne lastet ned fra en treningsapp - eller settes opp via en rute etter at du selv har gått opp sporet. Turen blir automatisk registrert i systemet og sjekker at ruten de har tatt matcher konkurranseruten som du har lastet opp.

 • Raskest distanse
  Sett opp f.eks en 3000 meter konkurranse. Her er det ingen krav om hvor deltageren beveger seg, det er kun et mål om å løpe angitt distanse raskest mulig innenfor angitt periode.

 • Flest høydemeter
  Denne konkurranseformen utnytter seg også av at deltakeren kobler seg til Strava eller Polar. Men det er også mulig for deltagere å registrere turer de tar manuelt. Her er det ingen krav om hvor deltageren beveger seg, det er kun et mål om å samle flest høydemetre innenfor angitt konkurranseperiode.

 • Lengst distanse
  Tilsvarende som Flest høydemeter, men her gjelder det å tilbakelegge så mange kilometer og mil som de bare klarer innenfor angitt konkurranseperiode. Du kan også angi hvor lang distanse som er målet.

 • Flest treningstimer
  Tilsvarende som Flest høydemeter, men her gjelder det å tilbakelegge så mange treningstimer som man klarer i løpet av konkurranseperioden.  Du kan også angi hvor mange treningstimer som er målet.