Mini-Ti på Topp Bodø 2022

Tid


De fleste av oss ønsker litt ekstra motivasjon til å være aktive, spesielt i disse tider. Mini-Ti på Topp hjelper deg ut i nærområdet for små og store naturopplevelser.

I en tid der vi trenger flere aktivitetstilbud, ønsker Nordland Bedriftsidrettskrets å tilrettelegge et turtilbud for barn, ungdom og  voksne hvor vi tar for oss 20 ulike turmål i Bodøområdet. 

Mini Ti på Topp starter 1. april og varer til og med 30. april. Det vil kun bli digital registrering. Ingen postkasser/bøker.

Husk 1-metersregelen og vis hensyn når du ferdes i naturen.

Hvem kan delta?
Alle kan delta i Mini-Ti på Topp.

Hvordan melde seg på?
Du kan melde deg på via fanen "Påmelding" øverst på denne nettsiden. Det er også mulig å gjøre det samme via appen Ti På Topp. Ved påmelding velger du om du ønsker å delta i bedriftsklassen, venne-og familieklassen eller individuell klasse. 

Delta med din familie og venner (venne og familieklasse)
Ønsker du å ha med deg venner og familie på et turlag velger du å delta i familie og venneklassen. Hvert lag består av 3-8 deltagere.

Familielag
Fra tidligere år har man hatt muligheten til å melde på barn samtidig som man melder på seg selv. Dette kan man fortsatt, men husk da å meld deg på familielag. Nå kan man "sjekke inn" turene til barnet samtidig som man sjekker inn selv når man er på turmålet. Man kan i tillegg registrere egne og barnets turer inne på Min side.

Dersom du har barn som har egen mobiltelefon, og som ønsker å benytte denne til innsjekking under Ti på Topp- konkurransen- er det lettest å melde dem på separat. Altså ikke når du melder deg selv på, men en egen påmelding. Så hvis du oppretter familielaget "Familien Hansen" når du selv melder deg på, søker du bare opp det laget og får barnet inn under samme laget når du melder dem på i etterkant.

Delta alene (individuell klasse)
Dersom du ønsker å gjennomføre Ti på Topp alene velger du påmelding i individuell klasse.

Hvordan registrere turer og sender inn bilder?
Du kan enten registrere turer her på denne nettsiden via "Min side", eller ved hjelp av appen Ti På Topp (Apple Appstore eller Google Play).  På "Min side" kan du registrere turer og laste opp bilder. 

Bruker du appen, skal du bare trykke innsjekksknappen som blir grønn når du er innenfor en gitt radius på turmålet, så er turen registrert. NB! Husk å starte appen og velge/åpne turmålet mens du befinner deg i et område med god dekning før du beveger deg mot turmålet. På denne måten får appen lastet ned posisjon og opppdateringer for målet. Det er da mulig å sjekke inn om det skulle være dårlig mobildekning der. Husk å åpne appen igjen når du kommer innenfor god mobildekning igjen slik at appen får lastet opp registreringen din.

OBS! Det må være minimum 8 timer mellom innsjekkene på samme topp.

Etterregistrering av turer på Min side
Det er mulig å etterregistrere turer via Min side i èn uke etter at turen er gjennomført.

Hva koster det?
Deltagelse koster kr 100,- per person og kr 50,- for barn under 15 år. Vi har egne bedriftsavtaler for bedrifter som sponser deltakelse for sine ansatte.

Premiering?
Alle som går 10 ulike turer eller mer (7 for de under 15 år) er med i trekningen av flotte premier.

Mini Ti på Topp legges til rette av Bedriftsidretten og er åpent for alle.
Vi er frivillig organisasjon og en del av norsk idrett.Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Andre arrangementer fra Nordland Bedriftsidrettskrets