Bli Sprekere - Spinning

Bli Sprekere - Spinning

Arrangør: Nordland Bedriftsidrettskrets

Tid


Beskrivelse

Beskrivelse: Spinning er en treningsform som alle kan mestre. Med spinning får du opp pulsen over en lengre periode, som igjen bidrar til økt kondisjon. Spinning er svært effektiv trening og passer for alle! Ved å kjenne på dagsformen finner du rask ut hvor mye du har å gi. I spinningsalen er det kun deg selv du konkurrerer mot. Instruktøren pusher deg litt ekstra sånn at du får maksimalt ut av treningen.

Mål: Forbedret utholdenhet.

Hovedeffekt: Kondisjon

Målgruppe: Alle. Passer godt for deg som har trent litt før og som liker å presse deg litt.

Organisering: Timen er bygd opp med en oppvarmingsdel på ca 10 min, hoveddel på 35-40 min og en avslutningsdel på 5-10 min

Varighet: ca 60 min

Sted: Bankgata flerbrukshall. Spinningsalen ligger i 2.etg. Gå inn hoveddøren og rett til høyre. Følg den lange korridoren helt bort og ta til venstre. Hvis du følger med på høyresiden av korridoren er det et rom der det er merket «spinningrom» og bilde av en trapp. Gå inn døren og opp trappa. Spinningsalen er det første rommet du kommer til i 2.etg.

Parkering: Parkeringsplass ved Bankgata Flerbrukshall

Treningsperiode: 5. september – 28. november (ikke trening i i høstferien 9. – 11. oktober)

Antall økter: 12

Pris og Påmelding: klikk her

Ved deltakelse på flere grupper får man 30% på den billigste gruppen. Ta kontakt med mona.skipnes@bedriftsidretten.no for å få tilsendt refusjonsskjema etter at du har meldt deg på ønskede grupper. Frist for refusjon er en uke etter påmelding.


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Andre arrangementer fra Nordland Bedriftsidrettskrets

Levert av IdrettenOnline