Bli Sprekere - Styrke 1

Bli Sprekere - Styrke 1

Arrangør: Nordland Bedriftsidrettskrets

Tid


Beskrivelse

Beskrivelse: Effektiv styrketreningsøkt som gir deg opplevelse av mestring og fremgang. Enkle og funksjonelle øvelser for hele kroppen, med spesielt fokus på kjernemuskulaturen. Her bruker man egen kroppsvekt som hjelpemiddel, samt enkelt utstyr som manualer, styrkestrikk, matter og medisinballer. Våre aktivitetsledere inspirerer og tilpasser øvelsene, slik at alle finner riktig belastningsnivå. Tett oppfølging og mye god-følelse!

Mål: Gjøre deg sterkere, i de mest funksjonelle muskelgruppene som du har nytte av i hverdagen, samt motivasjon for å utøve fysisk aktivitet jevnlig.

Hovedeffekt: Styrke

Målgruppe: Alle. Gjerne nybegynnere.

Organisering: Felles oppvarming. Intervallbasert sirkeltrening med stasjoner med ulike øvelser for forskjellige kroppsdeler.

Varighet: 60 minutter

Nivå 1 og 2: Vi har valgt å dele opp i nivå 1 og 2. Nivå 1 er mer tilpasset de som ikke har trent så mye før, mens på nivå 2- partiet vil man bli litt mer utfordret ift vanskelighetsgrad på øvelser. Alle kan være med på begge partiene.

Antall økter: 12 økter

Sted: Nivå 1- Bankgata Flerbrukshall (mandager/torsdager)/ Nivå 2- Moveoklinikken (torsdager)

Parkering: Parkeringsplass ved Bankgata Flerbrukshall/ Parkeringsplass utenfor Moveoklinikken

Treningsperiode: Styrke 1 er på Mandager – 2. september – 18. november kl. 20.00 – 21.00, Styrke  2 er på Torsdager 5. september – 28. november kl. 19.00 – 20.00. Høstferie fra 9. – 11. oktober.

(Hvis det er ledige plasser, er det mulig å melde seg på til en redusert pris etter oppstart. Prisen settes da ned hver uke- se påmeldingsside for oppdatert pris).

Pris og Påmelding: klikk her

Ved deltakelse på flere grupper får man 30% på den billigste gruppen. Ta kontakt med mona.skipnes@bedriftsidretten.no for å få tilsendt refusjonsskjema etter at du har meldt deg på ønskede grupper. Frist for refusjon er en uke etter påmelding.


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Andre arrangementer fra Nordland Bedriftsidrettskrets

Levert av IdrettenOnline