Ti på Topp Nordland 2022

Ti på Topp Nordland 2022


Tid


Ti på Topp Nordland er et helt nytt konsept der vi har plukket ut noen av de fineste turmålene i fylket. Alle turene er i kategorien middels + og krevende.

Ti på Topp Nordland er et  tilrettelagt turtilbud alle som ønsker en ekstra utfordring. Vi ønsker med dette tilbudet å legge til rette for å bli en toppjeger! Vi har valgt ut turmål som vi vet vil gi fantastisk utsikt og gode turopplevelser.

Vårt mål er at både de som bor i Nordland og ikke minst gjester utenfra skal få en mulighet til å bli kjent i vår vakre fjellverden. Vi håper mange legger ferien sin til Nordland og får en aktiv ferie med mange toppturer.

Ti på Topp Nordland starter 15. juni og varer fram til 30. september.

Hvem kan delta?
Konkurransen er åpen for alle som ønsker utfordrende turer samt bli kjent med hva Nordland kan by på med tanke på flotte fjellturer.

Hvordan melde seg på?
Du kan melde deg på via fanen "Påmelding" øverst på denne nettsiden. Du kan også melde deg på via Ti på Topp-appen.

Hvordan registrere turer og sender inn bilder?
Du kan enten registrere turer her på denne nettsiden via "Min side", eller ved hjelp av appen Ti På Topp (Apple Appstore eller Google Play).  På "Min side" kan du registrere turer og laste opp bilder.

Bruker du appen, skal du bare trykke innsjekksknappen som blir grønn når du er innenfor en gitt radius på turmålet, så er turen registrert. NB! Husk å starte appen og velge/åpne turmålet mens du befinner deg i et område med god dekning før du beveger deg mot turmålet. På denne måten får appen lastet ned posisjon og opppdateringer for målet. Det er da mulig å sjekke inn om det skulle være dårlig mobildekning der. Husk å åpne appen igjen når du kommer innenfor god mobildekning igjen slik at appen får lastet opp registreringen din.

Etterregistrering av turer på Min side
Det er mulig å etterregistrere turer via Min side i èn uke etter at turen er gjennomført.

Hva koster det?
Deltagelse koster kr 250,- per person og kr 150,- for barn under 15 år. Vi tilbyr bedriftsavtale for bedrifter som ønsker å dekke påmeldingen for sine ansatte. 

Premiering?
Alle som går 10 ulike turer eller mer får et sertifikat som "Toppjæger". Det sendes i posten etter endt sesong.


Ti på Topp legges til rette av Bedriftsidretten i Nordland. Vi er frivillig organisasjon og en del av norsk idrett. Husk at all ferdsel skjer på eget ansvar.  


  


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Andre arrangementer fra Nordland Bedriftsidrettskrets