BIB-Cup 2022 - Ny Dato

BIB-Cup 2022 - Ny Dato


Arrangør: Nordland Bedriftsidrettskrets
Påmeldingsfrist: 05.04.2022 08:00

Tid


BIB- cup arrangeres for 28.gang i 2022. Sett av lørdag 23.april og bli med på en uforglemmelig og morsom helg fylt med aktivitetsglede i Nordlandshallen!


Velkommen til BIB cup 2022

I 2022 konkurreres det i følgende klasser:

  • Fotball - dame og herreklasse
  • Håndball - dame 
  • Basket - dame og herreklasse
  • Volleyball - mix
  • Kanonball- mix 
  • Padeltennis - lag


Påmelding
Alle som ønsker å delta på BIB-Cup melder seg på ved å sette seg opp deltakerlisten(KUN LAG). Fristen for dette er 1. april. 

Å tegne seg på deltakerlisten tilsvarer en bindene påmelding. Avmelding fra deltakerlisten medfører et avmeldingsgebyr på kr 500,- 

Sett deg på deltakerliste her: https://nordland.bedriftsidretten.no/events/ticketcart?eventid=1000061233


For at turneringen skal gjennomføres må det være et tilstrekkelig antall lag som har tegnet seg på deltakerlisten innen 1.april. 

Link for elektronisk påmelding(ordinær) blir sendt ut 1.april.


Priser

Fotball kr 2400,-
Håndball kr 2100,-
Basket kr 2100,-
Volleyball kr 2100,-
Kanonball kr 1800,-
Padeltennis kr 900,- (Leie av utstyr en inkludert, denne kan ikke frikjøpes)

Overnatting

Kommer mer informasjon. 


Aktiviteter

Fotball
Fotball spilles på kunstgress i Nordlandshallen. Kampene varer 1 x 18 minutter. Det benyttes 5 utespillere pluss keeper. Innledende kamper er fredag og lørdag, mens sluttspillet går av stabelen lørdag. Egen klasse for herrer og damer.
Regler fotball BIB- cup 2022.pdf

Volleyball 
Volleyball spilles som mixklasse med minimum 2 damer på laget ute på banen, minst 4 spillere på banen og maks 6 spillere på banen. Kampene spilles lørdag i Bodøhallen. Innledende gruppespill består av 1 sett til 30.
Regler volleyball 2022.pdf

Basket
Basket spilles i Bodøhallen med egen dame og herreklasse. Kampene spilles over 1 x 18 min med kontinuerlig tid. Innledende gruppespill med finaler. 5 Spillere på banen.
Regler basket 2022.pdf

Håndball
Håndball spilles med dameklasse i Bodøhallen sal 2. Det spilles innledene kamper over 1 x 18 minutter pluss sluttspill med finaler.
Regler håndball 2022.pdf

Ved interesse for å spille herrehåndball meldes det med å sende en epost til runar.mellem@bedriftsidretten.no

Kanonball
Kanonball spilles med egen mix-klasse på kunstgress i Nordlandshallen. 6 Spillere på banen, maks 3 herrespillere per lag på banen.
Regler Kanonball 2022.pdf

Padeltennis
Hørt om Padeltennis? Idretten blir omtalt som blant de raskest voksende idrettene i verden! Hva er det for noe? En racketsport som er en blanding av Squash og Tennis. Banen ligner på en mindre tennisbane og det er glassvegger som bidrar til at ballen kan holdes i spill. Denne blandingen bidrar til å skape en aktivitetsform som er både artig og lett å mestre. Det at det spilles double, 2v2 gjør det ekstra gøy og mer sosialt. Spillet er lett å lære, de aller fleste opplever både mestring og får raskt framgang. Samtidig som spillet er utfordrende på en morsom måte. Derfor er det svært gledelig at vi sammen med HitPadel Bodø kan tilby Padel som aktivitet under BIB-Cup 2022.
Reglement publiseres fortløpende*


Kantine

BIB-Cup har egen kantinesalg i hallen. Salget drives av lokale idrettsklubber.Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Andre arrangementer fra Nordland Bedriftsidrettskrets