Løpekarusell - 4 løp

Tid


Løpekarusell - 4 løp!

Dette er et substitutt for Gampen(Som skal arrangeres på ett senere tidspunkt), med fire løp før sommeren. Det vil kun være enkeltpåmeldinger.
De som allerede var påmeldt gampen får delta gratis og vil få muligheten til å melde seg på før det åpner opp for andre.
Påmeldingen er nå åpnet. Viktig at dere er nøye på hvilket del-arrangement dere velger. 

OBS OBS: Påmeldingen stenger dagen før løpet!

- 27. og 28. mai – Hopen runden. 4,2 KM - Denne løypen er kjent for alle som har deltatt på gampen tidligere. Med en endring for å ivareta smittevernet. Start blir flyttet til etter innkjøringen med Sildstengveien. Mål på samme plass som tidligere.


- 3. og 4. Juni – Grønnåsen runden. 5,4 KM - Start på Turstien bak Grønnåsen skole. Løypen går opp mot Bestemorenga. Og svinger etter hvert ned på Soløyvannsveien og tilbake til Grønnåsen skole.


- 10. og 11.  Juni – Svartnes 6,6 KM – Løypa går ned Mjåvassveien til Svartnes og følger en opparbeidet ski/Hestevei til travbanen og ut på Soløyvannsveien, under skibruen og en liten rundet på Bestemorenga før målgang ved Bestemorstua.


- 17. og 18. Juni – Skarmoen 1,15 KM – Løypa går fra Soløyvannsveien og opp Skarmoen Alpinanlegg. Målgang på toppen av bakken. – Deltakerne går heistrasen ned igjen.

Når du melder deg på må du velge hvilken pulje du ønsker å løpe i. Vi ber deg om å være nøye på hvilken dato og klokkeslett (pulje) du er påmeldt i.For å arrangere et løp, må vi dele startfeltet i 8 puljer på maks 50 deltakere i hver av dem. Puljene får en egen starttid slik at det kun er en pulje i området på samme tid. Det vil kun være mulighet for intervallstart i puljer av 5 løpere. Det vil si at 5 og 5 løpere starter omgangen med 2 minutters intervall. Eksempel vis: 17.02.00, 17.04.00, 17.06.00 osv...

Her finner du alt du trenger å vite før løpet: https://nordland.bedriftsidretten.no/blog/post/159293/gladmelding!-vi-skal-arrangere-lop-igjen!?ispage=true  


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Levert av IdrettenOnline