Bli Sprekere - Yoga

Bli Sprekere - Yoga

Arrangør: Nordland Bedriftsidrettskrets

Tid


Beskrivelse

Beskrivelse: Myk og rolig yoga for deg som vil kjenne på yogaens velgjørende virkning på kropp og sinn. Dette er en rolig og terapeutisk yogaform, der vi har en forsiktig tilnærming til den fysiske yogaen. Alle starter fra sitt utgangspunkt med fokus innover. Din opplevelse av stillingene er vektlagt og du lytter til din egen kropp. Dynamiske yogabevegelser i rolig tempo med fokus på pust og indre styrke. Grunnleggende yogaøvelser i trygge omgivelser som gir deg mulighet til å ha fokus på deg selv og stresse ned i hverdagen.

Mål: Økt velvære/indre fokus, styrke av kjernemuskulatur og bedret bevegelighet. Kroppen blir sterkere og mykere. Vi gjør pusteøvelser for å få en friere og mer naturlig pust, samt få ny energi og balansen. Vi utforsker teknikker for mer tilstedeværelse og dybdeavspenning.

Hovedeffekt: Bevegelighet/balanse – i kropp og sjel! Vi gjør fysiske øvelser for å løse opp i og sikre god bevegelse i muskler, ledd og bindevev.

Målgruppe: Passer for alle. Vi har en gruppe for alle fra kl.18-19 og en gruppe for alle fra 19-20.
(opprinnelig hadde vi lagt ut at gruppa fra 18-19 var kun for gutter, men pga. dårlig påmelding så åpner vi nå opp for alle på denne timen).

Organisering: «Følg meg-/herme metoden», med fokus på individualisering og naturlig progresjon.

Varighet: 60 minutter

Sted: Konferanserom Bodø Spektrum, 2.etg

Treningsperiode: 2. september – 18. november

Antall økter: 12

Pris og Påmelding: klikk her

Ved deltakelse på flere grupper får man 30% på den billigste gruppen. Ta kontakt med mona.skipnes@bedriftsidretten.no for å få tilsendt refusjonsskjema etter at du har meldt deg på ønskede grupper. Frist for refusjon er en uke etter påmelding.


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Andre arrangementer fra Nordland Bedriftsidrettskrets

Levert av IdrettenOnline