Seier i "internkamp"

Postet av Træff SK den 17. Jun 2018

Seier i en målrik og underholdende kamp

God stemning før og etter kamp. Foto: Privat

På torsdag var det duket for internkamp på Åfarnes Stadion. 20 grader og perfekt spillevær. Utgangspunktet for kampen var gitt. Træff var favoritter og LFK har alt å vinne. God stemning før kamp og laget går for god underholdning for fremmøtt publikum.

Det er LFK som kommer best i gang. Ligger kompakt og tett defensivt, og spiller fint gjennom leddene. 1-0 etter bare 4 min og gjestene ser bekymringsfullt på hverandre. Dette setter nok en liten støkk i Træff som ikke er vant til å ligge under og ikke føre kamper. I første halvdel av omgangen er LFK det førende laget og ruller opp flere gode angrep, mens Træff ser litt rådløs ut. Så setter Træff inn 1-1 etter et flott angrep. Mange raske trekk, inn fra kant og i mål. Da er bortelaget med igjen og viser seg mer der vi kjenner de. Med tempo, høyt press og gode avslutninger. Da jevner det seg ut og Træff kommer mer og mer med. Og blir etterhvert det laget som fører. 1-3 til pause.

2 omgang
Nå kan det virke som om Træff har skjønt alvoret og LFK begynner å bli litt slitne. Træff tar kommandoen fra start. LFK blir løpende litt etter og pasningskvaliteten er så som så. Blir mye avklaring uten mål og mening, mens Træff har bedre kvalitet på sitt spill en i 1 omgang. Laget er flinke til å komme rundt og doble på kant og dette fører til mål, mange mål. Jentene setter flere fine scoringer. En bra andre omgang av Træff jentene, hvor nivåforskjellen blir veldig tydelig tydelig, Ikke minst utholdenheten. LFK våkner litt til de siste 15 min og setter også 2 mål i andre omgang. Det ender 3-9. Et greit resultat kampen sett under ett og Træff nærmer seg 100 scorete mål.

Like etter kampslutt fikk Dordi Floa Grindhaug en fortjent og fin avslutning på sin Træff karriere. Takk for jobben Dordi!! Noen tårer både her og der og det er bare flott. Det viser at Træff betyr noe. Ikke minst rollen både spillergruppen og i støtteapparat spiller.

Oppsummert en målrik og underholdende kamp. Der nivået på begge lag var noe varierende. LFK spiller en bra 1 omg og Træff en bra 2 omg. Neste kamp er allerede i morgen 19.20 mot CFK 2/Dahle 2/Nordlandet.

LFK/Træff 2-Træff 3-9 (3-1)