Uavgjort mot Drøbak-Frogn

Postet av Træff SK den 15. Mai 2018

Mål på overtid reddet ett poeng for Træff´s herrelag

Stian Olsen her i duell mot Ranheim´s Mads Reginiussen, headet inn utligningen på overtiden og skaffet ett poeng for Træff. Foto: Bjørn Brunvoll

Fremdeles ubeseiret

Søndag ettermiddag spilte Træff sin femte kamp for sesongen mot gjestene fra Østlandet, Drøbak-Frogn. Det ble nevnt som et toppoppgjør av gjestene, tøft skulle det bli!

Etter en deilig seier mot Oppsal forrige runde, var laget klar for sin tredje hjemmekamp i årets Norsk Tipping - ligaen avdeling 1, på Reknesbanen. For Oltedal ble det et gjensyn med gamle kjente, og for spillerne ble det en knallhard og slitsom dag på jobb.

Jevn førsteomgang

Sommeren er kommet for fullt til Rosenes by og Reknesbanen hadde før kamp blitt omdøpt til "Reknes-ørkenen". Det kom til å bli en kamp preget av tørr luft og stekende varme, for å ikke glemme en sol som skape problemer for begge lag.

Etter en god oppvarming i den stekende solen var guttene klare for kamp. Dommer blåser i gang kampen og vertene tok fra første spark på ballen, full kontroll av banespillet. I løpet av de første 25 minuttene handlet det hele om Træff. Det ble skapt mange hel - og halvsjanser, men ingen av dem resulterte i mål. Rønningen hadde mange gode dødballer, som burde blitt mål av og Jonathan "Zlatan" Rinne hadde alle sjansers mor, da han fra 3 meter brant en stor sjanse. Etter hvert i første omgangen kom gjestene mer inn i kampen og kom etterhvert til et par sjanser. Lagene gikk til pause på stillingen 0-0, et resultat som var rettferdig tross Træffs bedre sjansestatistikk.

5 kamp på rad

Som alltid denne sesongen, skulle Træff liggen under. Bare fem minutter ut i andre omgang scorer gjestene. Træff roper på offside, men blir dessverre ikke hørt fra verken linjemann eller hoveddommer. Det overlegne banespillet grønnbuksene hadde i deler av første omgang har forsvunnet helt, og Drøbak-Frogn holder mest på ball. De kommer til både store og små sjanser, men Træffs forsvar og Lie rydder unna det som kommer. Midtveis i kampen har midtstopper Kotlica lurt seg opp på motsatt 16-meter og chipper ballen i mål. Dessverre for den tidligere spissen ble målet avblåst for offside. I løpet av andre omgang gjøres det flere bytter. Eloranta inn for Varhaugvik og kommer blant annet alene mot keeper etter 70 minutter spilt. Ola bommer på ballen og det er uvisst om det skyldtes solen eller et snev av unøyaktighet.

Skyskraper = Mål

Skyskraperen fra USA, Stian Olsen, har kommet inn for Samdal like før Eloranta kjempesjanse og gir laget en trygghet med gode pasninger og knusende dueller. I minuttene før fulltid er det hjemmelaget som kjører kampen. På overtid får Træff et kast på gjestenes halvdel og på overtid header innbytteren inn 1-1 på og sikret ett poeng for hjemmelaget. Det legges til fire minutter og på disse minuttene klarer Drøbak-Frogn å sette en ball i stolpen. Træff er heldige som tar ett poeng i en svært flau forestilling. Kampen er årsverste og er allerede glemt. Med uavgjort på søndag falt Træff fra 2.plass til 4.plass med Follo, Molde 2 og Oppsal foran seg. Nå er det fullt fokus på neste oppgave som er KFUM 2 på kommende mandag! GOD 17.mai alle sammen! Træff blir som alltid å se i borgertoget :-)

Træff - Drøbak Frogn  1-1 (0-0) 5. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 1, Reknesbanen søndag 13.mai 2018 klokken 17:00

Mål: 0-1, 1-1 (Olsen)

Dommer:  Dommer: Snekvik (Bøfjord IL)

Træff: Lie - Johansen, Kotlica, Hauso, Samdal (Olsen 58.), Jonassen, Rinne (Edvard Khachatrjan 77.), Hamoudi, Rødal (Eltervåg 88.), Simen Varhaugvik (Eloranta 58.), Rønningen (Sjøvik 90.).

Neste kamp er borte mot KFUM2, mandag 21.mai.