6-0 seier i lokaloppgjøret

Postet av Træff SK den 6. Mai 2018

Damelaget fosser på videre

Årets første lokaloppgjør for Træffdamene endte med en enkel 6-0 seier mot Molde 2 på  Reknesbanen fredag kveld

Molde stilte med få fra førstelaget og selv om gjennomsnittsalderen til bortelaget var noe høyere, var det hjemmelaget som med sin fysikk og fart dominerte banespillet i innledningen av kampen. Træff måtte vente helt til halvtimen var spilt før Alida satte ballen i mål, og søster Ane Elisa økte 2-0 etter 36 minutter, som også stod seg til pause. Begge målene kom etter assist fra Sara Kanutte. Det må legges til at det var svært lite Træffs keeper Ingrid, måtte foreta seg i første omgang. Ingrid hadde ikke ett tilbakespill å ta seg av i løpet av de første 45 minuttene, mens keeperkollega Silje Melsæter i MFK-målet storspilte! Hun var grunnen for at ledelsen ikke var flerdoblet halvveis til pause.

Træff fortsatte med høyt press og aggressivt spill i andre omgang. Dette resulterte i fire nye scoringer. Først to gjennomløpninger av Sara Kanutte etter fine assister fra Alida. Deretter ble rollene byttet om og Alida satte to fine scoringer etter pasninger fra Kanutte. Angrepstrioen fant hverandre godt og jobbet knallhardt hele kampen gjennom. Høy intensitet i fra midtbanen og sidebackene gjorde at keeper og midtstoppere hadde en fin dag på jobben, og tok seg elegant av de ytterst få gangene Molde spilte seg over midtbanen. De mange fremmøtte bidro til god stemning på tribunen, og kunne se grønnbuksene ta tre nye poeng og serieledelse. Trener Jan Egil Fornes kan konstantere at laget hans fortsatt er på veg mot grønnere tider!

Træff - Molde 2:  6-0 (2-0) 4. serierunde 3.divisjon kvinner, Reknesbanen fredag 4.mai 2018

Mål: 1-0 (Sara Fornes), 2-0 (Ane Elisa Hagset) 3-0 (Fornes), 4-0 (Alida Hagset), 5-0 (Alida Hagset), 6-0 (Alida Hagset)

Dommer:  Svale André Leren, Vestnes Varfjell IL.