Tredje storseier for damelaget

Postet av Træff SK den 24. Apr 2018

Damelaget med en knusende 0-12 seier i årets tredje kamp

Nok en motstander ble ydmyket av Træffs damelag!

Clausenengen 2/Dahle 2/Nordlandet tok i går i mot grønnbuksene på Nordlandet kunstgress, en Træff-kamp som nok en gang skulle vise seg å bli underholdene. Bare 2 minutter etter kampen var startet, hadde Sara Fornes satt ballen i mål. Få minutter etterpå stod det allerede 0-2 etter et selvmål, og det skulle bli enda verre for vertene. 9 minutter er spilt og hjemmelagets keeper blir utvist etter å ha laget straffe. På den påfølgende straffen setter Vibeke Innselet kontrollert i mål og stillingen er allerede 0-3 etter 10 spilte minutter! Træff fortsatte å kjøre på med et høyt tempo, og Ane Elisa og Alida Hallberg Hagset scoret to nye mål før pause. Måltavlen viste 0-5 etter første omgang og det var et fornøyd Træff lag som gikk inn i garderoben.

2. omgang

Bare 4 minutter inn i andre omgangen setter Fornes sin andre scoring for kvelden og kampen er definitivt avgjort. Fornes skulle få seg enda to mål i denne omgangen. Om ikke nok med 4 mål fra Fornes, scoret like greit  Alida Hallberg Hagset ytterlige tre mål og stod dermed også med 4 mål i en og samme kamp. Træff vinner 0-12 og har etter tre runder scoret 40 mål. Det var ekstra kjekt at laget også klarte å holde buret rent, noe laget hadde satt som mål før kampen.

Clausenengen 2/Dahle 2/Nordlandet - Træff 0-12 (0-5)

(Forsnes x4, Grindhaug, Alida Hagset x4, Ane Hagset, Innselet, selvmål)

Neste kamp: Træff - Molde 2, Reknesbanen 4.mai 2018 kl 19.30