3 poeng mot Herd

Postet av Træff SK den 24. Apr 2018

SK Træffs herrelag med 3 poeng mot Herd

Træff-spillerne styrte mesteparten av søndagens kamp og vant fortjent 2-1 mot et langtspillende og fysisk Herd-lag.

Som forventet var det hjemmelaget som styrte banespillet innledningsvis, og skaper også de største sjansene. Vår første dødball ender dessverre i stangen, men etter 35 spilte minutter får Stian Samdal hodet på ballen etter en presis corner fra Lafteh og Træff kan juble for 1-0. Dessverre for hjemmelaget tar det bare fem minutter før utligningen er et faktum. Etter mange dødballer ender det til slutt med corner for gjestene. Etter mye klabb og babb og en noe unøyaktighet fra Træffs side, får etterhvert gjestene stanget ballen inn. Videre i første omgang gikk kampen inn i en periode med mye balltrilling til Træff hvor det også skapes flere gode sjanser. Lagene gikk dermed til pause på stillingen 1-1.

Andreomgang er i gang og etter ti spilte minutter byttes Khachatrjan ut for Rønningen som skulle vise seg å bli toneangivende i søndagens kamp. Vertene fortsetter å styre kampen, og skulle hatt både ett og to baller i nettet. Johansen hadde blant annet alle sjansers mor da han alene mot keeper satt ballen til side for målet. Etter 83 spilte minutter tas det en rask corner da gjestene ikke følger med. Eskil slår et presist innlegg inn i felt og der står Jonassen og får stangen inn ledelsen! Stillingen er nå 2-1 og nå gjelder det å holde fokuset oppe. De få betalende tilskuerne trodde gjerne kampen var over da Rinne stanger inn ballen etter et fint forarbeid fra kaptein Rødal. Dessverre for både publikum og Træff ble det vinket for en korrekt offside. Herd flytter opp det de har og det blir mange tøffe dueller og dødballer på slutten av kampen. Både keeper Lie og resten av forsvaret rydder vekk alt av baller og Træff kan juble for 3 deilige poeng når dommer blåser av kampen!

SK Træffs herrelag står dermed med 4 poeng etter to serierunder. Neste kamp er allerede torsdag 26.april mot Kristiansund Ballklubb  2.

Træff - Herd 2-1 (1-1) 2. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 1, Reknesbanen Søndag 22. april 2018 klokken 19:00

Mål: 1-0 (Samdal), 1-1, 2-1 (Jonassen)

Dommer:  Snekvik, Bøfjord IL.

Træff: Lie, Eltervåg, Samdal, Kotlica, Hauso Johansen, Rødal, Khachatrjan (Rønningen), Jonassen, Rinne, Lafteh (Varhaugvik)