Vinterens vakreste eventyr - Ti på Topp vinter!

Postet av Nordland Bedriftsidrettskrets den 23. Nov 2022

De fleste av oss ønsker litt ekstra motivasjon til å være aktive. Ti på Topp Vinter hjelper deg ut i nærområdet for små og store naturopplevelser.

Ti på Topp Vinter er en aktivitetsportal med funksjoner som gjør det ekstra kjekt å gå tur. 

Sesongen starter 1.desember og varer fram litt ut i april måned. I år arrangeres Ti på Topp Vinter i Narvik, Rana og Salten. 

Vi har plukket ut mange fantastiske turer i den flotte naturen i ditt område. Ta med deg dine venner, kolleger eller familie på tur.

Turmålene er varierte, så du kan få tellende tur både hverdag og helg. Noen lette, noen middels turer, mens vi også har noen mer krevende turer godt utenfor de preparerte skiløypene. Flere av turmålene er fine å gå uten ski.

Hvem kan delta?

Alle kan delta i Ti på Topp Vinter.

Hvordan melde seg på?

Påmelding gjøres i den oppdaterte Ti På Topp-appen. Ved påmelding velger du om du ønsker å delta i bedriftsklassen, venne-og familieklassen eller individuell klasse.

Narvik: https://konkurranse.trimpoeng.no/ti-paa-topp-vinter-narvik-22-23

Rana: https://konkurranse.trimpoeng.no/ti-paa-topp-vinter-rana-22-23

Salten: https://konkurranse.trimpoeng.no/ti-paa-topp-vinter-salten

Poengoversikt

Ti på Topp Vinter har skiftet plattform sånn at du kan bruke samme app som ordinær Ti på Topp. Dette vil etterhvert gi mulighet for å laste opp deltakerbilder. I Ti på Topp Vinter er hensikten å samle poeng. Du kan følge med på dine poeng på Min Side.

I Ti på Topp Vinter er målet er å samle poeng, og har du 15 poeng eller mer, er du med i trekning av premier etter sesongslutt.

Hvordan registrere turer?

Bruk appen. Du skal du bare trykke innsjekksknappen som blir grønn når du er innenfor en gitt radius på turmålet, så er turen registrert. NB! Husk å starte appen og velge/åpne turmålet mens du befinner deg i et område med god dekning før du beveger deg mot turmålet. På denne måten får appen lastet ned posisjon og opppdateringer for målet. Det er da mulig å sjekke inn om det skulle være dårlig mobildekning der. Husk å åpne appen igjen når du kommer innenfor god mobildekning igjen slik at appen får lastet opp registreringen din.

OBS! Det må være minimum 8 timer mellom innsjekkene på samme topp.

Hva koster det?

Deltagelse for Ti på Topp Vinter koster kr 150,- per voksen og kr 100,- per barn.

Vi har også bedriftsavtaler for bedrifter som ønsker avtaler for sine ansatte. Ta kontakt på nordland@bedriftsidrett.no for priser og informasjon.

Premiering?

Alle som har samlet over 15 poeng i kampanjeperioden (1. desember 2022- 24. april 2023) er med i trekningen av flotte premier.

På tur

Husk å vis hensyn når du er ute på tur. Flere av våre turmål kan du både gå til fots eller på ski til. Om du går til fots er det fint om du viser hensyn til oppkjørte skispor. 

OBS!

Husk at du alltid må ta hensyn til vær og føre. Sjekk ut skredvarsel (www.varsom.no) i områdene du skal ferdes i. Hvis du er i tvil, så er du ikke i tvil!

Vi er frivillig organisasjon og en del av norsk idrett. Husk at all ferdsel skjer på eget ansvar.  
Vi søker flere instruktører til Bli Sprekere

Postet av Nordland Bedriftsidrettskrets den 3. Nov 2022


Vi søker gruppeinstruktører til:
 - Yoga
 - Styrke (sirkeltrening)
 - Dans
 - Pilates
 - Tabata
- Mobilitetstrening

Om Bli Sprekere:
 Bli Sprekere" tilbyr enkel, effektiv, motiverende og sosial treningsaktivitet som passer for alle!

"Bli Sprekere" er Bedriftsidrettens fellesbetegnelse for all gruppetrening organisert med kvalifisert aktivitetsleder som gir god oppfølging. Hos oss står den enkelte deltaker i fokus. Motivasjon, mestring og morro er sentrale elementer i våre tilbud. Gruppetreninger tilbys både ute og inne. Vi tilbyr for øyeblikket timer i dans, yoga, spinning, styrke, utetrening og løpekurs.

Hvem er du:
 - Har et stort engasjement for fysisk aktivitet.
 - God erfaring fra gruppetreninger, som deltaker eller instruktør.
 - Har et ønske om å skape god aktivitet for andre.
 - Er punktlig og pliktoppfyllende
 - Tar eierskap til egen praksis.
 - Ønsker å utvikle deg som instruktør.
 
 Som aktivitetsleder ser du og motiverer deltakerne. Deltakerne deltar ut fra sitt nivå. Ved behov må du raskt kunne tilpasse øvelser og intensitet.

Aktivitetslederen skal forsøke å gi deltakeren den gode følelsen og tilby et sosialt, inspirerende og trygt fellesskap!

Hva kan vi tilby: 

 - Et godt arbeidsmiljø med glede og lidenskap.

 - Betalt for hver time du har.

 - Deltakelse på våre aktiviteter.

 - Være en del av et godt faglig team.

 - Tilbud om aktivitetslederkurs i Oslo dekket av kretsen

Om Bedriftsidretten:

Som Norges største leverandør av folkehelse og sosial bærekraft. I Bedriftsidretten har vi som mål å få så mange som mulig i fysisk aktivitet, uavhengig av utgangspunkt. Vi gir bedrifter, kolleger, venner og familier en sosial arena hvor man er likeverdige og får til noe sammen. Hver dag ser vi mennesker utfordre seg selv, oppleve mestring og sin første lille seier. 
For folkehelse handler om så mye mer enn aktivitet. Det handler om tilhørighet, trivsel og livskvalitet. Om å bli sett og være en del av noe meningsfylt. Vi får venner og kolleger til å finne sammen, leke sammen, le sammen, tape og vinne med samme sinn. Som et lag.


Ved interesse send oss en epost der du forteller oss hvem du er og hvilke aktivitet du kan tenke deg å holde for oss. mail til nordland@bedriftsidrett.no
Har du spørsmål om stillingen? ta kontakt på mail eller telefon - nordland@bedriftsidrett.no eller ring 996 14 996