Nordland Bedriftsidrettskrets

Nordland Bedriftsidrettskrets

8 Polarkraftmil - Vinn 6 måneder med gratis strøm!

Postet av Nordland Bedriftsidrettskrets den 11. Jan 2022

Nordland Bedriftsidrettskrets og Polar Kraft AS har den store gleden av å invitere til en ny aktivitetskampanje - 8 Polarkraftmil!  
Den digitale konkurransen der målet er å samle minimum 8 mil (80 kilometer) i løpet av 8 uker. Du velger selv om du vil gå, løpe eller gå på ski. Målet er å være i jevnlig aktivitet i perioden. Perioden varer fra uke 7 til og med uke 14, altså fra 14. februar til 11.april. 

Aktivteten registreres via telefon, treningsklokke eller manuelt på konkurransens hjemmeside. Superenkelt og fort gjort! 


Hvordan skal jeg nå målet? Er ikke 80 kilometer veldig langt da? Å Bevege seg 80 kilometer på en dag eller en uke er langt. Men å bruke 8 uker på 80 kilometer gjør det overkommerlig for de aller fleste! Alt man trenger å gjøre er å bevege seg 10 kilometer i uken, eller ca 1,5 kilometer per dag.

Så enkelt kan du gjøre det: For å nå målet må du gå, løpe eller gå på ski gjennomsnittlig 10 km per uke. Du velger selvsagt selv hvordan du legger opp aktiviteten, Siden dette er en virtuell konkurranse kan du utøve aktiviteten når som helst og hvor som helst. Eksempler på aktiviteter du kan gjøre for å registrere kilometer: Gå til jobb, Gå til butikken, Gå tur med venner/familie/kolleger, Ta en løpetur, gå en skitur, "Walk and talk møter". Bare husk å starte og stoppe registreringen av aktiviteten, så når du fort målet ditt. 

Hvem kan være med?
Alle fra 16 år og oppover kan være med. Utfordre din familie, venner og kolleger. Dere kan også utfordre hverandre til egne mål, og konkurrere internt i familien, vennekretsen eller på arbeidsplassen. 

Hvorfor være med?
Under Covid-19 pandemien har mange i befolkningen mistet sine faste sosiale arenaer, og særlig hardt har idrett og kultur blitt rammet. Mange har hatt hjemmekontor i lange perioder, og ikke vært like aktive som før. Ved å være med på denne konkurransen får du ta del i et fellesskap, du er med å sette fokus på viktigheten av å være i aktivitet på en trygg måte. Du oppfordrer og engasjerer andre til å ta vare på helsen sin, og du viser at hvor enkelt man faktisk kan gjøre det. DU blir en forkjemper for god folkehelse!
Du kan også vinne gode premier ved å nå målet, Alle som når målet på 80 kilometer er med i trekningen av flere gode premier.

Pris:
100,- per deltaker.
Bedrifter som ønsker bedriftsavtale bes ta kontakt ved å sende en mail til runar.mellem@bedriftsidretten.no 


For spørsmål eller andre henvendelser send mail til runar.mellem@bedriftsidretten.no

Påmelding gjøres her: https://nordland.bedriftsidretten.no/challenge/Challenge?id=986
 

Hovedpremie: 

  • Et halvt års gratis forbruk av strøm fra Polar Kraft! Strømmen leveres som idrettsstrøm, Her velger vinneren hvilket idrettslag som får utbetaling fra vinnerens strømforbruk. Les mer her om Idrettsstrøm: https://polarkraft.no/idrettsstrom/ 
  • Premien inkluderer opprinnelsesgaranti! Med opprinnelsesgaranti sikrer Polar Kraft at det produseres like mye fornybar energi fra vannkraft som ditt eget strømforbruk.
    Premien gjelder 6 mnd (fra mai til oktober 2022) gratis strøm inntil et forbruk på 12 500 kWh. Nettleie faktureres som normalt
    Hovedpremien trekkes blant alle som har klart kravet om 80 km i løpet av perioden.

0 Kommentar

Bli Sprekere med oss! - Ny treningsperiode

Postet av Nordland Bedriftsidrettskrets den 26. Okt 2021

"Bli Sprekere" tilbyr enkel, effektiv, motiverende og sosial treningsaktivitet som passer for alle!


Vi er nå godt i gang med planleggingen av neste års Bli-Sprekere økter, og følgende gruppetimer er tilgjengelig allerede nå:

Yoga for alle – mandager 18.00 - 19.00  - instruktør Zsuzanna

Yoga for alle – mandager 19.00 – 20.00 – instruktør Zsuzanna

Spinning – mandager 19.00 – 20.00 – instruktør Maria

Dans – mandager 20.00 – 21.00 – instruktør Cecilie

Styrke 1 mandager 20.00 – 21.00 – instruktør Åse

Yoga for alle – onsdager 18.00-19.00 – instruktør Marthe

Styrke 2 torsdager 20.00 - 21.00 - instruktør Eva-Margrethe

 

I tillegg jobber vi med andre tilbud som vi vil informere om etter hvert.

Her finner du link til påmelding: https://bedriftsidrettnordland.ibooking.no/?page=courses&ciid=8167 

"Bli Sprekere" er Bedriftsidrettens fellesbetegnelse for all gruppetrening organisert med kvalifisert aktivitetsleder som gir god oppfølging. Hos oss står den enkelte deltaker i fokus. Motivasjon, mestring og morro er sentrale elementer i våre tilbud.

Få en god start på året -  velkommen til Bli Sprekere 2022 😊


0 Kommentar

Årets julegave er her!

Postet av Nordland Bedriftsidrettskrets den 24. Sep 2021


Årets sprekeste julegave er her!

Hos Nordland Bedriftsidrettskrets har vi mange forskjellige aktiviteter, både for privatpersoner og bedrifter.

De aller fleste i Norges befolkning setter seg nyttårsforsett på at de skal bli flinkere til å bevege seg. Hvorfor ikke hjelpe dem på veien? Med gavekort på våre aktiviteter gir du en morsom aktiv gave, der mottakeren kan delta på en av våre aktiviteter. Og det beste av alt! Alle kan delta på våre aktiviteter, de er lavterskeltilbud og kan tilpasses forskjellige nivåer.


Priser:

Gampen 2022: 850,-
Ofotenkarusellen: 600,-

Ti på Topp 2022: 250,- for voksen
Ti på Topp 2022: 150,- for barn 

Ti på Topp Vinter Salten 21/22: 150,-
Ti på Topp Vinter Rana 21/22: 150,-
Ti på Topp Vinter Narvik 21/22: 150,-

For bestilling av Gavekort, klikk her: https://nordland.bedriftsidretten.no/p/62665/gavekort

For kjøp av gavekort bedrift - send mail til runar.mellem@bedriftsidretten.no  med antall du skal kjøpe gavekort for, hvilken bedrift det gjelder, og faktura informasjonen deres. Vi sender ut faktura i etterkant.  


0 Kommentar

Nye turkonsepter - Planlegg sommeren med oss!

Postet av Nordland Bedriftsidrettskrets den 19. Mai 2021

Det går mot norgesferie i år også, men det er ingen grunn til å henge med hode! Bedriftsidretten i Nordland har utviklet to nye turkonsepter som kan brukes i planleggingen av din ferie. Med Ti på Topp Nordland og Perleturer i Salten blir de nye lokale opplevelsene og de uforglemmelige øyeblikkene mer tilgjengelig enn noen gang. Bli med å oppleve den majestetiske naturen vi har i nord! 

Ti på Topp Nordland

Her har vi samlet 25 spektakulære turmål rundt om i hele fylket i kategorien: middels +  og krevende. Alle som går 10 ulike turmål eller flere vil få sitt eget sertifikat: Toppjæger 2021.

Et bilde som inneholder tekst, skilt, natur, fjell
Automatisk generert beskrivelse

Dette er første utgave av Ti på Topp Nordland. Har du noen gang sittet i en bil og sett på det vakre fjellene du passerer og tenkt at der skulle jeg gjerne ha vært? Men Ti på Topp Nordland kan du nettopp det, gjennom trygge og gode turbeskrivelser gjør vi 25 av Nordlands fineste topper tilgjengelig for deg!
Hvem blir Norges første Toppjæger? Ta turen til Nordland og får en aktiv sommer.

Les mer og se turmålene i Ti på Topp Nordland her: Ti på Topp Nordland 2021 

 

Perleturer i Salten

 

Vi har en fantastisk natur med mange kjente og ukjente perler i Salten. Bli med bedriftsidretten på spennende turer i hele regionen.
Vi har nå 45 ulike Perleturer med i prosjektet. Disse er laget i samarbeid med 28 ulike samarbeidspartnere, eller perlevenner som vi kaller de. Våre samarbeidspartnere har bidratt til å beskrive flotte turer rundt om i Saltenområdet. I tillegg til å gå på tur kan du benytte deg av noen av våre samarbeidspartneres tilbud. Turmålene er varierte, turene er stort sett i kategorien enkel, og passer veldig bra for barnefamilier. Vi her helt overbevist om at alle som deltar vil oppdage nye steder og vakre perler i regionen.

Les mer om Perleturer i Salten her:  Perleturer i Salten 2021


Bedriftsavtale

I begge disse tilbudene bruker vi Ti på Topp-appen, og prisen er den samme som for vanlig Ti på Topp:  kr. 199,- for voksne og kr. 125,- for barn. Til både Ti på Topp Nordland og Perleturene vil det være mulig å inngå bedriftsavtale.

Vi kan også lage gavekort for disse to aktivitetene.

Vårt mål er å få flere folk ut i aktivitet og samtidig øke kunnskap og kjennskap til fylket vårt.

Ta kontakt per epost til nordland@bedriftsidrett.no dersom dere ønsker mer informasjon eller å inngå en bedriftsavtale.


0 Kommentar

Velkommen til Gampen 2021!

Postet av Nordland Bedriftsidrettskrets den 15. Apr 2021

Velkommen til Gampen 2021!

 

I lys av de nye retningslinjene som regjerningen la fram, er det åpnet opp en mulighet for å arrangere Gampen. Gampen starter opp 21.april – Førsteløp er som alltids Bratten!
Det planlegges for et arrangement med maksimalt 200 deltakere, fordelt på 4 puljer av 50 startende i hver pulje med 10 minutters intervall.
 

Starttidspunkt vil være følgende: 

19.00 – Startnummer 1 til 50.
19:10 – Startnummer 51 til 100.
19:20 – Startnummer 101 til 150
 19:30 – Startnummer 151 til 200.  


De tre viktigste reglene dere som deltaker skal overholde er: 

  1. Kom – løp – dra prinsipp
  2. Ved symptomer på luftveisinfeksjon, hold deg hjemme. 
  3. 1 meter regel 

Hold høyresiden av traseen der det er mulig.

Påmelding gjøres kun via EQ – Gjelder alle løp.  https://signup.eqtiming.com/?Event=NordlandBIK&lang=norwegian
Det åpnes for enkeltpåmeldinger på tirsdag 20. april, dersom antall påmeldte er under 200.

Det blir ingen servering av vann, eller tilbud om sanitære forhold (Toalett, vasker etc) da dette er utendørsarrangementer. Det blir satt ut spritdispensere som oppfordres til å bruke ved ankomst og avgang.


Utdeling av startnummer: 
Hent startnummer på følgende tidspunkt om det er mulig.
Det vil være mulig å hente startnumrene fra mandag, tirsdag og onsdag på dagtid mellom 09.00 og 15.30 på idrettens hus Aspmyra Stadion. Ring når dere er utenfor, så kommer vi ut med startnummeret. Telefon 454 88 573.

Har du ikke mulighet å hente på dagtid, kan du hente på idrettens hus Aspmyra Stadion tirsdag 20.april mellom kl. 16.00 og 18.00. Ring da 996 14 996

 Dersom du ikke får hentet startnummeret før start, så vil det være mulighet for å gjøre dette mellom 18.00 og 18.45 på løpsdagen. Anbefaler derimot at så mange som mulig henter startnummeret i forkant av løpet. 


Vårens løp: 
21. april – Bratten
28. april – Hopen
5. mai – Bautaløpet
12. mai – 10 k Mørkved
19. mai - Rensåsen
26. mai - Keiservarden
2. juni – Svartneset
 9. juni – Junkerfjellet  

 

Vi må ta forbehold i forhold til smittesituasjonen og derfor informere om at det kan bli en utsettelse av løpet.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline