Nordland Bedriftsidrettskrets

Nordland Bedriftsidrettskrets

Utvider det populære tilbudet!

Postet av Nordland Bedriftsidrettskrets den 11. Nov 2020

Bli Sprekere - Dans har blitt så populær at den ble fullbooket nesten med det samme.

Vi har derfor fått til et nytt tilbud : Bli Sprekere – Dans gruppe 2 Tirsdager kl. 20.00 – 21.00

Morsom og energisk time med fengende rytmer og enkle bevegelser. 


Instruktøren vil også her være Cecilie Haugseth

Denne økta blir i lokalene til Pias Ballettstudio i Bodø Spektrum.

 

Den nye timen er nå tilgjengelig for påmelding: https://bedriftsidrettnordland.ibooking.no/?page=courses&ciid=8167

Denne bolken starter i uke 2 (tirsdag 12. januar) og varer frem til påske – tom. uke 12 (23. mars). (Vinterferie i uke 9). Til sammen blir det 10 økter.


0 Kommentar

Stiller med 17 ansatte på Hålogalandsløpet. Løper for inntekt til Kreftforeningen

Postet av Nordland Bedriftsidrettskrets den 18. Sep 2020

Hålogalandsmila 2020 er Bedriftsidretten Nordland sitt første mosjonsløp i Narvik. Torsdag 1.oktober kan     alle som har lyst å komme i bedre form delta på gateløpet hvor man enten går, jogger eller løper 5 km eller 10 km.                                                                                                                                                                                                                        

Dette har NB Engros fått med seg, og har meldt på hele 17 deltakere fra bedriften. De stiller til start med deltakere som både skal løpe 10 km, og gå den halve distansen. For de handler det om å ha det gøy, hvor de først skal ut å trimme, for dernest å møtes på «kroa» for å evaluere løpet

- Selv om det kan være prestisje i løpet over brua, så er det det sosiale som er viktigst, sier de ansatte.

NB Engros opplyser at daglig leder Jens Petter Opshaug har bestemt at bedriften gir 10 øre pr løpt meter av NB-gjenget i sum til Kreftforeningen, dette for å skape en ekstra motivasjon for å få flere med på Hålogalandsmila.

De utfordrer nå flere bedrifter i Narvik om å gjøre det samme

Ansatte i NB Engros er en aktiv gjeng som aldri har vært redd for å ta en utfordring. Mange er med på Ti på Topp, og legger bedriften til rette for fellesturer hvor de deltar på Midnattssolreittet og Midnight Sun Marathon 

NB Engros med hovedkontoret på Fagernes i Narvik har 40 ansatte, omsetter for mer enn 200 millioner kroner årlig og har også butikker og salgskontor på Finnsnes, Harstad, Bodø og Mo i Rana. NB Engros er en del av Nordengros-kjeden som er landets største leverandør av forbruksvarer.


https://nordland.bedriftsidretten.no/events/p/1000044591/halogalandsmila-2020


0 Kommentar

Vi rydder opp!

Postet av Nordland Bedriftsidrettskrets den 26. Aug 2020

En kampanje i regi av Norges Bedriftsidrettsforbund for å plukke avfall i naturen og sette fokus på viktigheten av sporfri-ferdsel.
Kampanjen varer hele september måned!
Ta ansvar, Vi har bare en natur!                       
Trykk "Skal" på vårt Facebook arrangement: https://www.facebook.com/events/305985847296232?active_tab=about 

Etter tidenes Norgesferie og et rekordantall mennesker som har ferdes i naturen vår, er det viktig å sette fokus på å holde naturen ren. Det er dessverre slik: Jo flere mennesker, desto mer søppel i naturen. Derfor vil i Bedriftsidretten ta et miljøansvar, og nå inviterer vi deg til å være med!
Fotokonkurranse: Der de som ønsker å delta legger ut et bilde merket med #Virydderopp! på sosiale medier (Facebook/Instagram) av at de plukker søppel på stranda, i skogen, på fjellet eller i nærmiljøet sitt. Vinnere av konkurransen trekkes vilkårlig ut fra alle bildene som er merket #Virydderopp!  
Det er ikke hyggelig å bade på strender fulle av søppel, knust glass, eller finne plast langs stien. Det er direkte farlig for både dyr og mennesker. Dyr kan spise søppel for de tror det er mat, plast har mye miljøfarlige stoffer i seg. Disse miljøgiftene kan tas opp i kroppen, slik at de spres videre i næringskjedene.
En brusboks har en anslått nedbrytningstid på 200 år, en plastflaske vil mest sannsynlig være nedbrutt etter 450 år. Men selv om disse blir nedbrutt, vet vi ikke om selve materialet noen gang forsvinner helt. Plasten vil i første omgang brytes ned til små partikler, mikroplast, og det er uklart om disse kan brytes ned.
En dugnad som dette, der vi motiverer alle som ser kampanjen til å delta i konkurransen og gjøre en liten innsats, vil raskt kunne gi store resultater. Om vi har 5000 deltakere som plukker en brusflaske hver eller en pose med avfall fra naturen, vil vi til slutt ha fjernet enormt store mengder avfall. Bare ved å bevisstgjøre alle på viktigheten av å ta med det avfallet de finner.

0 Kommentar

Er du vår nye kollega? Ledig stilling i Norges Bedriftsidrettsforbund!

Postet av Nordland Bedriftsidrettskrets den 29. Jun 2020

Norges Bedriftsidrettsforbund søker etter kampanjeansvarlig som skal sikre at Bedriftsidretten har de største og mest attraktive aktivitetskampanjene for voksne. Kampanjene skal bidra til synlighet og inntekter til organisasjonen.                                                                                                                                                                                                          

Vårt forbundskontor er på Ullevål stadion, vi har 13 kretskontorer og 55 ansatte. Vi skal nå forsterke vår administrasjon og søker ny medarbeider.

Norges Bedriftsidrettsforbund er et av Norges største særforbund med 2100 bedriftsidrettslag. Vår virksomhet er landsdekkende, ideell og basert på frivillighet. Vi jobber for å skape folkehelse gjennom å bruke arbeidsplassen som arena. Vi tilbyr mer enn 50 aktiviteter i tillegg til kampanjer.


Klikk her for å lese mer om og søke på stillingen!  


0 Kommentar

Perleturer i Salten!

Postet av Nordland Bedriftsidrettskrets den 5. Jun 2020

Vårt nye konsept!


Mange kommer til å feriere i Norge og vi har en fantastisk natur med mange kjente og kanskje ukjente perler i Salten. Våre samarbeidspartnere har bidratt til å beskrive flotte turer rundt om i Saltenområdet. I tillegg til å gå på tur kan du benytte deg av noen av våre samarbeidspartneres tilbud (perlerabatter).
Turmålene er varierte, men alle egner seg ypperlig for familier. I samarbeid med våre «perlevenner» har vi frem til nå beskrevet 35 ulike turmål til idylliske perler rundt om i Salten (og flere blir det i løpet av juni). Vi starter 15. juni og holder på ut september.

 

Vi bruker den samme app og hjemmesideløsningen som i Ti på Topp. 

Les mer og meld deg på her: http://perleturer.tipåtopp.no/  

Ta med deg familie, venner og besøkende til nye steder!


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline