Endre tekststørrelsen
Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk på + for å forstørre eller – for å forminske.

Dans

Kom og Dans Bodø ønsker å tilby Bedriftsidrettslagene tilgang til opplæring i dans som Swing og Rock’n Roll , Line Dance så vel som latindanser og de fleste andre danseformer som man kjenner.


Kom og Dans er Norges største danseorganisasjon som organiserer mer enn 250 000 utøvere. Dans som idrett eller treningsmedie har en høy status blant de som arbeider med bevegelseslære osv.

I tillegg til dette er dans svært sosialt og morsomt for de som har dette som fysisk fostring til vanlig. Kom og Dans i Bodø holder til i Dansehuset 2. etg Kom og Dans på Langstranda vis a vis inngangen til Widerøe. Her disponerer vi et flott anlegg, med dansesal i tillegg til en kafeteria. Dette lokalet samler folk i alle aldre til sosialt samvær så vel som intens hard trening.

Dans er som sagt en svært god treningsform og våre kurser legger opp til en aktivitet som hver enkelt kan tilpasse sin fysiske form etter. Vår erfaring viser at treningsformen passer for alle og enhver, og for de som er redd de ikke får dette til, fører våre pedagogiske opplegg til dansing som er lett å lære og lett å danse.

Bedriftsidrettslag som kan tenke seg å teste ut disse mulighetene kan ta kontakt med undertegnede slik at vi kan gjøre en avtale om treningstid på Dansehuset og innføring i forskjellige danseformer.

Mange lurer på om man er nødt til å være par (like mange gutter som jenter) når man deltar på kurs og trening, men dette er ikke nødvendig, enkeltindivider gjennomfører som alle andre.

Vi lager en 2 timers intro for alle som vil være med og dette koster  ingenting. For Bedriftsidrettslag som har interesse av å fortsette vil kurs være prisbelagt i størrelse etter det behov som Bedriftsidrettslaget selv ønsker å gjennomføre.  Faste treningstider deretter avtales.

For Bedriftsidrettslag om selv forvalter trenings lokaler kommer vi gjerne å holder intro/kurs  for dere.. Vi tar med oss musikkanlegg og den musikken som vi trenger.

Bedriftsidrettslag som er organisert gjennom Bedriftsidretten i Nordland vil oppnå rabatterte priser .

Hjemmeside: https://www.facebook.com/groups/1692226867661918/?fref=ts  Kom og Dans Bodø

Kontakt oss

Følg oss

Samarbeidspartnere

DESIGN + CMS NETPOWER.NO